; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marina almasan

Marina Almășan a găsit înlocuitor pentru Mircea Radu. Cu cine va prezenta „Femei de 10, Bărbați de 10”

15 February 2018

„Femei de 10, Bărbați de 10' revine în grila TVR 2. Marina Almășan a găsit înlocuitor pentru Mircea Radu. Din noul sezon, al patrulea, aceasta va prezenta emisiunea alături de actorul Claudiu Bleonț. Premiera noului sezon e programată pentru data de 12 martie.

Ce faceți din 12 martie, de luni până joi, pe la orele 15.40?https://youtu.be/jwpkelGalZI

Posted by TVR2 on 1 Martie 2018

„Dincolo de faptul că este un actor talentat, Claudiu este un om citit, profund și înțelept, cu care se poate vorbi despre orice. Trece foarte ușor de la stilul sobru la cel jucăuș, ceea ce îl face candidatul ideal pentru a prezenta un show de felul celui al cărui producător sunt. Are un fantastic simț al umorului (umorul este, nu-i așa, o calitate a oamenilor inteligenți!) si un spirit ludic cum rar întâlnești, în vremurile noastre încruntate. Deși pare „de nestăpânit', este foarte serios în ceea ce face, este un colaborator disciplinat și un excelent !', a spus Marina Almășan.

Claudiu Bleonț a primit cu extuziasm propunerea de a se alătura echipei „Femei de 10, Bărbați de 10', mai ales că, în sezonul trecut , actorul a avut șansa de a fi „bărbatul de 10' într-una dintre ediții.

„Mă bucur mult de propunere. E un prilej de a întâlni și de a cunoaște oamenii, dar și de a comunica. În plus, cred că am acumulat până la această vârstă suficientă experiență pe care acum vreau să o împărtășesc cu cei din jur', a spus el.

 Vezi galeria foto >

Pregătirile pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Femei de 10, Bărbați de 10' au început, iar cu Marina Almășan și Claudiu Bleonț gazde, telespectatorii TVR 2 vor fi martorii  „unui  plus de culoare și dinamism'. Puțini sunt cei știu că cei doi nu se află la prima colaborare.

„I-am încredințat lui Claudiu, acum vreo 10 ani, prezentarea unui show de televiziune pe care îl produceam (da, am semnat și emisiuni pe care le-au prezentat alții). Titlul era și programul aduna cele mai inedite întâmplări semnalate de presă, în decursul unei săptămâni. Protagoniștii erau aduși, majoritatea, în direct, iar știrile trăsnite erau comentate de vedetele TVR. Țin minte că am fost încântată de colaborarea cu Claudiu și, iată, viața mi l-a , a mai spus Marina Almășan.

 

Actor renumit de teatru și film, Claudiu Bleonț este și un prezentator de televiziune cu experiență. A colaborat de mai multe ori cu Televiziunea Română, atât ca prezentator al emisiunii „Duminica în familie' (2013), alături de Ramona Bădescu, cât și în poziția de gazdă a emisiunii „S-a-ntâmplat în România' (2008).

„Femei de 10, Bărbați de 10' va fi difuzată de luni până joi, de la 16.40, la TVR 2.

Autor fotografii: Mugur Cristescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare