Homepage  / Seriale / Televiziune

„Marimar” revine pe micul ecran. Când difuzează Happy Channel telenovela cu Thalia în rol principal

„Marimar” revine pe micul ecran. Când difuzează Happy Channel telenovela cu Thalia în rol principal

de Roxana Mirea,

Vești bune pentru fanii telenovelelor clasice. „Marimar” revine pe micul ecran, la Happy Channel. Telenovela cu Thalía și Eduardo Capetillo s-a bucurat de un real succes de la momentul lansării sale, în 1994t, iar nostalgicii au ocazia să o revadă la TV.  

Telenovela „Marimar” revine la Happy Channel 

„Marimar” este o telenovelă mexicană creată de Inés Rodena și produsă de Valentín Pimstein și Verónica Pimstein pentru Televisa în 1994. Este un remake al telenovelei „La venganza” din 1977, care se bazează la rândul său pe radionovela „La indomable”. 

Telenovela a devenit rapid un succes internațional și a contribuit semnificativ la cariera actriței Thalía, care a interpretat rolul principal, Marimar Pérez.  

Telenovela „Marimar” a fost extrem de populară în întreaga lume, devenind un fenomen cultural, mai ales în America Latină, Statele Unite și în alte regiuni. Thalía a câștigat recunoaștere internațională și a devenit cunoscută sub numele de „regina telenovelelor”.   

Producția a fost a doua din ceea ce actrița mexicană Thalia a numit „Trilogia Mariilor”. Prin „Trilogia Mariilor” Thalia s-a referit la cele 3 telenovele pe care le-a filmat consecutiv şi care au avut ca personaj principal o fată cu numele de Maria: „Maria Mercedes” (1992), „Marimar” (1994) şi „Sărmana Maria”/ „Maria la del Barrio” (1995).   

Acum, serialul revine pe micile ecrane. Telenovela „Marimar” va fi difuzată la Happy Channel, din 29 octombrie 2024, de la ora 11.30.  

Povestea din telenovela „Marimar” 

Telenovela „Marimar” spune povestea emoționantă și tumultoasă a unei tinere orfane, Marimar Pérez, care își caută drumul în viață și își găsește fericirea, dar se confruntă cu numeroase obstacole.  

Marimar (Thalía) crește într-o sărăcie extremă pe o plajă din Mexic, alături de bunicii ei, care o iubesc necondiționat. Cu toate că trăiește în condiții dificile, Marimar este o tânără optimistă și visătoare.  

Viața ei se schimbă radical atunci când se îndrăgostește de Sergio Santibáñez (Eduardo Capetillo), un tânăr dintr-o familie bogată. În ciuda diferențelor sociale, Sergio o cere de soție, iar cei doi se căsătoresc. Marimar visează la o viață fericită alături de Sergio.  

Însă, fericirea ei este de scurtă durată. Familia lui Sergio, în special Angelica (Chantal Andere), nu o acceptă și îi fac viața un adevărat coșmar. Marimar devine victima unor conspirații și trădări din partea celor din jur, ceea ce o determină să sufere profund.  

După ce suferă o mare umilință și este trădată de Sergio și de familia lui (deși ea nu știe că Sergio e nevinovat, Angelica fiind cea care a planificat totul), Marimar decide să se răzbune. Această transformare o face să devină o femeie puternică și hotărâtă, care își revendică drepturile și luptă pentru demnitatea ei.

După o serie de întâmplări dramatice și de evoluții personale, Marimar se întoarce în viața lui Sergio, dar nu mai este aceeași tânără naivă. Între cei doi se dezvoltă o tensiune puternică, iar Marimar trebuie să decidă dacă îl va ierta pe Sergio și dacă va reconstrui relația lor. 

Cine sunt actorii din „Marimar”  

În telenovela „Marimar”, Thalía joacă rolul principal al lui Marimar Pérez, dar și alți actori importanți au contribuit la succesul serialului.  

Eduardo Capetillo l-a interpretat pe Sergio Santibáñez, iubitul și soțul lui Marimar, provenind dintr-o familie bogată. Chantal Andere a fost Angelica, antagonista principală, care îi face viața dificilă lui Marimar. 

Ada Carrasco a fost Nina, bunica lui Marimar, iar Ofelia Medina a fost María del Carmen, mama lui Sergio. 

Aceste personaje, împreună cu multe altele, contribuie la complexitatea și intensitatea poveștii, făcând din „Marimar” un serial memorabil.  

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton