; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marilyn Monroe: 5 versiuni diferite pe ecrane

13 February 2012

Marilyn Monroe a fost subiectul a şapte pelicule biografice şi a apărut ca personaj în alte trei filme, şase seriale şi o miniserie. Cel mai recent proiect despre actriţă este „O săptămână cu Marilyn' (care intră în cinematografele româneşti pe 17 februarie şi în care protagonistă este Michelle Williams, laureată cu Globul de aur şi nominalizată la Oscar pentru rol).

În plus, anul acesta e programat să apară – pe micul sau marele ecran, încă nu se ştie clar – încă un film despre viaţa ei, „Blonde', în care rolul principal i-a fost dat actriţei australiene Naomi Watts. „Blonde' e o adaptare a cărţii scrise de Joyce Carol Oates, din 2000.

Vedeţi mai jos alte cinci actriţe sau cântăreţe care au intrat în pielea lui Marilyn în filme sau videoclipuri.

material-girl

Picture 1 of 5

MADONNA. Cântăreaţa a intrat în pielea celebrei actriţe în videoclipul piesei „Material Girl” (1985), iar ulterior a regretat că a înregistrat melodia, al cărei titlu a ajuns sinonim cu numele ei. În videoclip, Madonna imită o scenă din „Domnii preferă blondele” (1953), în care Marilyn cânta „Diamonds Are a Girl’s Best Friend” îmbrăcată într-o rochie roz-bonbon. Şi Mariah Carey a imitat-o pe Marilyn, în videoclipul piesei „I Still Believe” (1998).


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare