; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marilyn Manson este speriat când îşi expune tablourile

01 July 2010

Cântăreţul Marilyn Manson (41 de ani) spune că este mai speriat când tablourile sale sunt expuse decât atunci când urcă pe scenă, relatează femalefirst.co.uk.

Lucrările rockerului pot fi admirate într-o galerie de artă din Viena, Austria, alături de câteva scurt-metraje realizate de regizorul american David Lynch, iar Marilyn Manson spune că se teme de fiecare dată când lucrările sale sunt puse la dispoziţia criticilor.

„Mă simt confortabil când cânt în faţa a mii de oameni. În schimb, este ciudat să intru într-o cameră în care oamenii îmi privesc tablourile. Arta îmi oferă o libertate pe care nu o am atunci când fac muzică. Pe plan muzical simţi o conexiune cu vocea şi te gândeşti la persoana din spatele ei. Acest lucru este pus pe plan secund în artă', a spus cântăreţul.

Marilyn Manson, care este logodit cu actriţa Evan Rachel Wood (22 de ani), spune că nu arată nimănui noile sale tablouri până când nu este pe deplin mulţumit de rezultat.

„Am învăţat să-i ascult pe partenerii şi prietenii mei. Pentru mine este cel mai mare succes dacă lor le place', a mai spus rockerul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare