; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marile migraţii, marea premieră de la National Geographic

01 November 2010

Seria „Marile migraţii' spune povestea animalelor nevoite să fie mereu în mişcare pentru a supravieţui. Începând din 7 noiembrie, National Geographic difuzează câte două episoade în fiecare duminică, de la ora 21.00.

.

National Geographic dă un înţeles complet nou termenului de „mişcare' cu seria „Marile migraţii'.

Cele şapte ediţii ale ambiţiosului proiect îi poartă pe telespectatori în jurul lumii, pentru a urmări călătoriile dificile şi adesea periculoase pe care le fac animalele mânate de instinctul de supravieţuire a speciei.

Timp de doi ani şi jumătate, echipele National Geographic au parcurs 675.000 de kilometri prin 20 de ţări, de pe toate cele şapte continente, pentru a realiza cea mai uimitoare poveste despre migraţia animalelor spusă vreodată.

Cameramanii au filmat de pe pământ şi din aer, din copaci şi de pe stânci, de pe gheţari şi din apă, la temperaturi cuprinse între sub zero şi 48 de grade Celsius, reuşind să surprindă comportamente ale animalelor care nu au fost documentare vreodată: giganţii cu trompă trec prin „La Porte des Elephants' (Poarta elefanţilor) din vestul Africii; morsele se confruntă cu schimbările climatice; un mascul zebră încearcă să salveze viaţa unui pui orfan; iar un rechin alb devorează o focă.

.
Citeşte articolul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare