; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mariana şi Aracely, mai multe rivale decât prietene

09 October 2012

Faptul că Aracely Arambula (37 de ani) – foto dr. – are fiţe la serviciu (indiferent dacă joacă într-o telenovelă sau într-o piesă de teatru) nu mai este un secret pentru nimeni. De curând, se pare că actriţa din telenovela Inimă sălbatică' (transmisă de Acasă Gold) a izbucnit din nou.

Când a auzit că Mariana Seoane va face parte din distribuţia piesei de teatru Perfume de Gardenia', în care ea este protagonistă, i-ar fi ameninţat pe producători că îşi va da demisia dacă va trebui să fie colegă cu ea. Acest lucru a fost scos la iveală de însăşi Mariana Seoane.

Eram foarte fericită, începusem chiar repetiţiile, însă mi s-a adus la cunoştinţă că Aracely a zis că dacă voi juca în piesă, ea îşi va da demisia. Asta e partea mea de adevăr. Nu sunt jucăria nimănui. Nu ştiu care sunt motivele ei. Ce făceam eu nu avea legătură cu cariera ei. Sunt la fel de surprinsă ca toată lumea. Nu am avut niciodată o problemă cu ea sau cel puţin nu ştiu eu să fi avut', a declarat Mariana, citată de latingossip.com.

Noi pe cine să credem?

Bineînţeles, Aracely s-a aparat imediat şi a negat tot. Nu ştiu nimic despre chestia asta. Sunt foarte surprinsă căci o cunosc pe Mariana de foarte mult timp. Chiar am studiat împreună. Nu aş lua job-ul nimănui. Iubesc această piesă de teatru, mi-a adus multe satisfacţii. Au jucat în ea mulţi actori (n.r. – Printre care şi William Levy). Iar dacă ea chiar începuse repetiţiile, atunci e binevenită'.

În cele din urmă, a intervenit şi producătorul piesei care a declarat că Mariana va face parte din distribuţie şi că nimeni nu va trebui să-i conteste decizia luată. Iar dacă într-adevăr ce a zis Mariana e adevărat, Aracely va trebui să-şi ascundă antipatia şi să o suporte pe noua ei colegă.

În ceea ce priveşte apariţiile în telenovele, cel puţin aici cele două actriţe nu trebuie să împartă aceleaşi platouri de filmare. Mariana a jucat până de curând în Por ella soy Eva' alături de Lucero, iar Aracely a început filmările la telenovela La Patrona', în care îi dă replica lui Jorge Luis Pila.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare