; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mariana Seoane şi Ivan Sanchez

Mariana Seoane şi Ivan Sanchez, prieteni cu beneficii

01 May 2014

Actorul spaniol Ivan Sanchez (39 de ani) a fost surprins ieşind din apartamentul Marianei Seoane (37 de ani) de mai multe ori, anunţă tvnotas.com. O sursă apropiată actriţei a ţinut să precizeze că cei doi sunt… prieteni cu beneficii de când au jucat împreună în telenovela Furtuna din adâncuri'.

Mariana Seoane şi Ivan Sanchez

Nu sunt iubiţi, nu umblă cu romantisme, sunt foarte buni prieteni. Se văd când au timp. Ambii sunt frumoşi, pasionali, singuri şi ţin foarte mult unul la celălalt. Au o relaţie foarte deschisă bazată pe o mare atracţie sexuală'.

Nu este prima oară când Ivan se simte o atras de o colegă de breaslă. În 2011, când a jucat în Regina Sudului', a avut o idilă cu actriţa Kate del Castillo.

La rândul ei, şi Mariana s-a iubit, în trecut, cu alţi actori de telenovele, precum Pablo Montero, Sebastian Rulli şi Carlos de la Mota.

Cât priveşte cariera, Mariana a început filmările la telenovela Hasta el fin del mundo', în care va interpreta un personaj negativ. În martie, ea a debutat pe marile ecrane din Mexic cu pelicula Canon: Fidelidad al limite', în care a apărut în ipostaze incendiare alături de Humberto Zurita.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare