; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mariana Cojocaru: “Va fi un an greu, care ne va marca destinul”

23 March 2012

Una dintre cele mai cunoscute specialiste în previziuni astrale de la TV, Mariana Cojocaru, crede că Apocalipsa nu vine în 2012, însă spune că pentru români va fi un an greu'. Prezentatoarea emisiunii Destin de 9 stele' de la Giga TV ne-a mai zis ce zodii sunt avantajate în perioada care urmează şi ce îi place să facă în timpul liber.

Vi se întâmplă foarte des să fiţi întrebată de prieteni cum le va merge?

Da, dar prietenii mă menajează cel mai mult. Ştiu că am nevoie de linişte, că sunt supra-aglomerată. Cel mai des mă întreabă oamenii necunoscuţi oriunde, oricând: pe stradă, în magazine, la film, în vacanţă, în restaurant.

Cum este anul 2012 pentru România?

2012 pentru Romania e un an plin de tensiuni, emoţii care vor scăpa de sub control, cu pierderi, evenimente nemaitrăite ca să nu le spun şocante. Soarele natal al României se află în cuadratură cu Lilith (malefic) din Taur şi se va afla şi cu Saturn din luna octombrie până la finele anului. Uranus, patronul astral al ţării se află în Berbec şi rezonează cu Jupiter, planeta justiţiei terestre şi justiţiei divine. Pe astfel de aspecte, lunile ianuarie, februarie, martie, mai, octombrie-noiembrie sunt marcate ca fiind foarte dificile. După cum s-a văzut deja începutul de an nu s-a dezminţit' deloc. Eu sunt o persoană foarte optimistă, dar îmi dau seama că va fi un an greu, care ne va marca destinul tuturor.

Ce zodie sunteţi? Vă încadraţi în caracteristicile acestei zodii?

Eu sunt Vărsător. Răspundeţi dumneavoastră dacă mă încadrez sau nu. Vărsătorii sunt vizionari şi deschizători de drumuri. Sunt aşa? Vărsătorul (cu Uranus) e patronul astrologiei şi televiziunii. Ce profesii am? În plan afectiv, unii sunt fideli până la moarte', alţii aventurieri de nu se poate. Hei, nu am avut eu norocul lui Florin Piersic (tot Vărsător), deci a trebuit să aleg varianta A.

Când nu prezentaţi horoscopul la Giga TV, la Antena 1 sau Antena 2, cu ce vă ocupaţi?

Mă ocup de pagina mea personală www.mariana.ro şi de copilaşii mei dragi: Pinky, Cherryca, Cucu Carol şi Lyra. Pnky şi Cherryca sunt două fetiţe Yorkshire Terrier, Cucu Carol e un papagal African Grey (îl vedeţi pe Youtube, daca scrieţi numele lui), iar Lyra este un Aratinga cuminte şi drăgălaş.

Ce zodii o duc bine anul acesta şi care sunt dezavantajate?

Până spre vară, cei mai avantajaţi sunt Săgetătorii, căci au Nodul Lunar Nord în constelaţia lor, sau Karma pozitivă. Tot în perioada aceasta cei mai dezavantajaţi sunt Gemenii. Dar din vară lucrurile se schimbă. Jupiter, planeta norocului, intră în Gemeni. Deci, vor fi printre favoriţi. Tot din vară, le va merge foarte bine unui lot semnificativ de Scorpioni şi Tauri, celor serioşi, cinstiţi, afectuoşi şi sinceri. Ceilalţi (tot născuţi în aceste două semne zodiacale) vor fi loviţi de măna destinului. Ghiciţi domniile voastre profilul lor astrologic.

Vine Apocalipsa în decembrie 2012?

Schimbarea lui 2012 prezisă de astrologii mayaşi se va produce la nivel de conştiinţă. E drept că la interval de 13.000 de ani/ 26.000 de ani sunt schimbări majore solare. Dar v-aţi întrebat după ce calendare calculau ei? După ce calendar funcţionăm noi şi câte calendare s-au tot schimat de atunci? Deşi matematica este numai una, e atât de mult de muncă să faci un astfel de puzzle, încât mi-a pierit curiozitatea să mă apuc de calculat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare