; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mariana Cojocaru

Mariana Cojocaru: “Anul Oii vine cu legi noi, cu un nou sistem de valori”

16 January 2015

Astrologul şi psihologul Mariana Cojocaru, pe care o puteţi vedea la România TV şi la Kanal D, a povestit – în revista „TV Satelit' care apare pe piaţă sâmbătă, 17 ianuarie – ce prevăd astrele pentru anul acesta.

Mariana Cojocaru

„Zodia Vărsătorului este zodia imprevizibilului, a evenimentelor șoc, greu de anticipat și mai greu de gestionat. România este guvernată de acest semn zodiacal. Guvernatorul zodiei, Uranus, este în rezonanță (conjuncție) cu Karma (Negativă) în Berbec, iar Marte (patronul Berbecului și zeul războiului) a fost la început de an 2015 în Vărsător. Oricât de optimistă aș fie eu și de pozitivă, să știți că acest aspect nu este unul tocmai favorabil. Noroc că intrăm și în anul Oii de lemn pe 19 februarie, care va fi mult mai senin și mai blând. Altfel, nu știu ce ne-am fi făcut.

În Anul Oii și cu sensul vieții în Balanță trebuie să ne conectăm la natură, să recreem triada de armonie „om-natură-univers', pe care am destabilizat-o în 2014 (vezi cutremurul de la sfârșit de an, pe care l-am anticipat în direct la România TV). Anul Oii vine cu legi noi, cu un nou sistem de valori, cu scăderea taxelor, cu pășuni mănoase și fertile, cu miei robuști și sănătoși, și nu de sacrificiu', a povestit aceasta în TV Satelit'.

TVS 02 - 2015

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare