; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vanghelie vine la „Serviciul Român de Comedie”

04 April 2012

Toni Grecu, Jojo & comp. sunt gata pentru o nouă ediţie spumoasă din „Serviciul Român de Comedie', miercuri seară, 4 aprilie, la Pro TV, de la 20.30!

În „Clanul Lupilor', Madam Marga (Jojo) este decisă să facă o mare schimbare: vrea să-şi pună silicoane. Iar pentru asta, simpatica băbuţă de la „Serviciul Roman de Comedie' va apela la sfaturile unui specialist, care îi propune mai multe variante. Pentru că nu doreşte însă să cheltuiască mulţi bani, Marga ia hotărârea să îşi pună silicoane atipice, cum numai la SRC poţi vedea: din argilă de Horezu, silicoane care necesită mare atenţie la căldură, pentru că se pot întări şi crăpa!

Tot miercuri seară, la SRC, reporterii frenetici Cătălin Neamţu şi Cosmin Natanticu merg acasă la Irinel Columbeanu pentru un interviu care se va lăsa… cu hohote de ras. Acesta le va povesti reporterilor că, dacă va câştiga alegerile în Capitală, are de gând să se mute în Primărie, să plătească chirie şi să locuiască acolo.

Şi Marian Vangelie vine miercuri seara la „Serviciul Român de Comedie' pentru un interviu spumos şi nu va pleca înainte să doneze un ceas de colecţie pentru o cauză umanitară.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare