Homepage  / Vedete româneşti

Marian Olteanu, primele dezvăluiri despre sezonul 4 din Clanul. „Nu prea va fi cu happy ending”. EXCLUSIV

Marian Olteanu, primele dezvăluiri despre sezonul 4 din Clanul. „Nu prea va fi cu happy ending”. EXCLUSIV
7

de Cătălina Matei,

Pe 4 decembrie, Pro TV difuzează ultimul episod al sezonului 3 din „Clanul”, în timp ce echipa de producție a început deja filmările pentru sezonul 4, iar serialul se va încheia. Ce soartă vor avea personajele? Iată ce dezvăluiri ne-a făcut Marian Olteanu, cel care îl interpretrează pe David Pribeag.

În serialul „Clanul” difuzat la Pro TV, Marian Olteanu joacă un personaj pe care nu-l poți încadra prea ușor nici în galeria roluri pozitive, dar nici în cea a „băieților răi”. David Pribeag alias Pavel Achim a reprezentat provocarea actorului din ultimii doi ani de când joacă în serialul unde Anghel Damian este directorul creativ dar și scenarist, alături de Lia Bugnar.

Dacă telespectatorii vor putea urmări ultimul episod din sezonul 3 pe 4 decembrie, Marian Olteanu deja a început filmările pentru sezonul 4 din „Clanul”, ultimul de altfel. Ce se va întâmpla cu personajul, dar și în ce alte proiecte mai este implicat aflăm imediat!

Încă puțin și se termină sezonul 3 din „Clanul”. Deja ați început filmările pentru următoarele episoade… Într-o scurtă retrospectivă, cum ar arăta un top al secvențelor tale preferate?

Prima secvență care mi-a venit în minte, acum, este chiar cea din sezonul 1, episodul doi – momentul în care se află că sunt băiatul lui Tătuțu`, practic cârtița din poliție. Cred că de acolo începe să se contureze personajul, așa cum este el, și pentru telespectatori.  

La ce să ne așteptăm în sezonul 4?

Sunt convins că va fi un sezon incredibil, cu răsturnări de situații așa cum vezi numai în filme. Noi am început filmările, toată echipa muncește ca să fie un produs pe măsura așteptărilor celor care ne urmăresc și sunt alături de noi încă de la primul sezon.

Până la urmă, atât cât ne poți dezvălui, ce se întâmplă cu David Pribeag, personajul tău?

Aș spune că, în cazul lui, nu prea va fi cu happy ending, din păcate. Atât pot dezvălui.

După 3 sezoane, dintre colegii tăi de distribuție, cine te mai poate surprinde?

Cei buni: Tătuțu, Costoiu, Tanti Luminița și George Ivașcu.

Marian Olteanu și Denis Hanganu, pe aceeași scenă

La un moment dat, povesteai că îți dorești să joci într-o piesă de teatru cu Denis Hanganu. Ce se întâmplă cu acest plan al vostru?

A trecut de la nivelul de idee, la lecturi, așa că sper ca după „Clanul” să surprindem publicul și la teatru.

În ce alte proiecte ești implicat acum?

Sper să intru la Alexandru Dabija, în „Revizorul”, piesa ce vrea s-o pună la Teatrul Mic, unde sunt angajat.  

Ce se va întâmpla după „Clanul”?

Pe teatru sigur vor mai apărea proiecte, pe film habar n-am. Momentan, sunt prins cu filmările de la „Clanul” și sunt convins că oportunitățile vor apărea la momentul potrivit.

marian-olteanu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Și în ce măsură un alt proiect TV te-ar putea prinde? De exemplu, ai participa la „Survivor”?

Nu știu ce să zic. Uite, mi-ar plăcea să fiu jurat la Românii au talent sau antrenor, la Vocea României, deși nu cânt. … Poate ceva pe digital, să am o emisiune care să fie pe placul publicului.

Și cum anul acesta se aproie de final… ce planuri ți-ai făcut pentru Sărbători? Undei vei petrece?

Mă duc acasă și stau cu ai mei, ca de fiecare dată. Apoi, Revelionul undeva prin București, deși mi-ar fi plăcut să plec undeva la cald… dar încă n-am ajuns să-mi fac astfel de hatâruri.

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton