Homepage  / Televiziune

Marian Capet, copleșit de temeri la „Splash! Vedete la apă” 2024. „Am făcut un mic atac de panică!”

Marian Capet, copleșit de temeri la „Splash! Vedete la apă” 2024. „Am făcut un mic atac de panică!”
4

de Roxana Mirea,

Marian Capet a acceptat provocarea „Splash! Vedete la apă”, dar fricile i-au îngreunat săritura. Claudia, antrenoarea lui de la bazin, a declarat că este prima dată când antrenează o persoană cu atât de multe temeri. Copleșt de emoții, Capet și-a dus cu greu antrenamentele la bun sfârșit. 

Marian Capet, la Splash! Vedete la apă – 14 august 2024 

Marian Capet a acceptat provocarea „Splash! Vedete la apă” în cea mai nouă ediţie a show-ului de la Antena 1, difuzată joi seară, de la 20:30, la Antena 1, dar fricile i-au îngreunat săritura: „Pentru mine, Splash! Vedete la Apă este una dintre cele mai mari provocări, pentru că sunt un om foarte fricos. Îmi este frică de înălțime, îmi este frică de apă și sunt si ipohondru. Dacă îmi intră apă în urechi, fac atac de panică în secunda următoare!”. 

Claudia, antrenoarea lui de la bazin, mărturisește că este prima dată când antrenează o persoană cu atât de multe frici: „N-am mai văzut o persoană, în atâtea sezoane, să fie mai traumatizată și mai șocată decât el!” 

Splash_Vedete_la_Apa_3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Copleșit de emoțiile provocate de toate fobiile pe care le are, Capet și-a dus cu greu antrenamentele la bun sfârșit: „Mi se pare un sport pentru care trebuie să fii foarte bine pregătit din punct de vedere emoțional. Eu nu sunt și de asta am făcut un mic atac de panică!”, recunoscând, totodată, că și exagerează, pe alocuri: „Dacă nu aveam otită pe bune, inventam eu altă boală, numai să nu sar la antrenamente!”. 

Ce săritură a executat Capet, dar și de la ce înălțime, telespectatorii vor putea descoperi urmărind ediția specială „Poftiți la bazin”, joi seară, de la 20:30, la Antena 1. Cel mai nou sezon „Splash! Vedete la apă” este difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20.30, pe Antena 1. 

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, notează prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton