; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mariah Carey şi Nick Cannon sunt părinţi

02 May 2011

Pe 30 aprilie, cântăreaţa de 42 de ani, a cărei sarcină părea că nu mai ajunge odată la final, a născut o fetiţă şi un băiat, la un spital din Los Angeles, anunţă people.com. Fetiţa a cântărit 2,4 kilograme şi s-a născut prima (a avut 45,7 cm), iar frăţiorul ei a avut cu 100 de grame mai mult şi 48,2 cm.

„Nu încerc să fac pe mediumul, dar în fiecare an ne reînnoim jurămintele, aşa că… probabil o vom face la spital anul acesta, aşa simt eu. Am chemat şi un preot, iar în loc de rochie (Mariah) va purta un hala de spital', explica proaspătul tătic acum câteva zile, presimţind evenimentele care au urmat. După naştere, acesta scria, entuziasmat, pe Twitter „Soţia mea mi-a făcut cel mai incredibil cadou de aniversare din viaţă!'.

Nume unice

Purtătorul de cuvânt al cântăreţei a explicat că mama „se simte minunat', că nu a planificat naşterea („Nici măcar Mariah nu ar putea face asta'), că „Nick era foarte nervos, iar Mariah era extrem de calmă' şi că cei doi părinţi au ascultat melodia „We Belong Together' (a lui Carey) chiar după naşterea gemenilor.

Deocamdată cuplul nu a făcut publice numele alese pentru copiii lor, dar la începutul acestui an, Cannon (30 de ani) explica pentru people.com că acestea sunt unice, fără a fi trăsnite: „Nu vor fi nume ciudate ca Carburetor sau ceva de genul ăsta. Dar sunt clar unice'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare