; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mariah Carey a ajuns de urgenţă la spital

Mariah Carey, pe urmele lui Whitney Houston?

04 June 2015

Mariah Carey ar putea avea aceeași soartă ca Whitney Houston (Whitney Houston a fost găsită moartă în camera ei de hotel din Beverly Hills, în urmă cu doi ani, n.r.). Aceasta este declarația șocantă pe care a făcut-o, recent, fratele vedetei de 45 de ani, Morgan.

Mariah Carey

Într-un interviu realizat de National Enquirer, Morgan, care nu a mai ținut legătura cu sora lui de doi ani, a povestit cum Mariah nu ar fi în stare să aibă grijă de copiii săi (gemenii Moroccan și Monroe au patru ani, n.r.). Motivul? Cântăreața își îneacă amarul în băutură, iar cocktail-ul de medicamente pe care l-ar lua zilnic, susține fratele ei, conține nu mai puțin de trei substanțe periculoase.

„Mariah a băut alcool pe toată durata sarcinii, chiar și când alăpta', a declarat fratele artistei, citat de Daily Mail. „Nu pot să spun că a fost vreo ocazie când am fost în preajma ei și ea era trează, iar asta este înfiorător. (…) Ar putea muri precum Whitney Houston', a mai spus el.

Fratele lui Mariah Carey nu are cuvinte de laudă nici în ceea ce îl privește pe fostul soț al artistei. „Nick a fost alături de ea pentru bani, încă din prima zi. A profitat de ea și continuă să facă asta', a declarat Morgan.

La începutul anului, zvonurile despre divorțul dintre Mariah Carey și soțul ei, Nick Cannon, s-au adeverit. TMZ.com scria, în luna ianuarie, că Nick a depus actele de divorţ de cântăreaţa căreia i-a stat alături din 2008 încoace.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare