; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mariah Carey

Mariah Carey lucrează la un serial despre viața ei

19 July 2017

Povestea de viață dar și drumul spre succes al cântăreței Mariah Carey vor fi subiectul unui nou serial dramatic, informează deadline.com.

Compania Starz lucrează deja la seria fictivă bazată pe experiențele superstarului muzical, în care chiar Mariah va fi director executiv, alături de vechiul său prieten, producătorul Brett Ratner.

Scrisă de Nina Colman, drama este situată în 1986, New York. Cronica relatează viața unei adolescente ambițoase în vârstă de 16 ani, o cântăreață-compozitoare aspirantă care a supraviețuit unei copilării dificile, pentru ca mai târziu să devină artista solo cel mai bine vândută a tuturor timpurilor.

Artista a mai lucrat la o docu-serie săptămânală de opt episoade – „Mariahs World'-, care a fost difuzată exclusiv de cei de la E! la finele anului 2016. Docu-seria a pătruns în culisele vieții starului pop, inclusiv în mijlocul familiei, prietenilor și cercului său de apropiați care o ajută să rămână una dintre cele mai mari vedete ale momentului. Seria a urmărit-o pe Mariah Carey și în turneul său „Sweet Sweet Fantasy', prin Marea Britanie, Europa și Africa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare