Homepage  / Vedete străine

Mariah Carey, devastată după ce mama și sora ei au murit în aceeași zi. „Inima mea este frântă”

Mariah Carey, devastată după ce mama și sora ei au murit în aceeași zi. „Inima mea este frântă”
10

de Roxana Mirea,

Mariah Carey trece prin momente dureroase. Mama ei, Patricia, a murit la sfârșitul săptămânii trecute. Tot în aceeași zi și-a pierdut viața și sora lui Mariah, Alison. „Inima mea este frântă”, a declarat celebra cântăreață, care este recunoscătoare că a reușit să fie alături de mama ei în ultimele ei zile. 

Mariah Carey a spus că mama și sora ei au murit în aceeași zi 

Mariah Carey trece printr-o perioadă devastatoare. Cântăreața jelește după mama ei, Patricia și sora ei, Alison, care au murit în aceeași zi, a confirmat cântăreața, potrivit People

Inima mea este frântă că mi-am pierdut mama la sfârșitul săptămânii trecute. Din păcate, într-o serie de evenimente tragice, sora mea și-a pierdut viața în aceeași zi”, a declarat cântăreața în vârstă de 55 de ani. „Mă simt binecuvântată că am putut să-mi petrec ultima săptămână cu mama înainte să moară”, a adăugat ea. „Apreciez toată dragostea și sprijinul din partea tuturor și respectul lor pentru intimitatea mea în acest moment imposibil.” 

Cauzele deceselor nu au fost încă dezvăluite. Patricia, în vârstă de 87 de ani, era o fostă cântăreață de operă și antrenoare vocală de origine irlandezo-americană. A fost căsătorită cu Alfred Roy Carey, cu care a avut trei copii, pe Alison, Mariah și Morgan. Cuplul a divorțat înainte ca Mariah să împlinească trei ani. 

Cântăreața a dezvăluit că a avut o relație complicată cu mama ei de-a lungul anilor. Ca multe aspecte ale vieții mele, călătoria mea cu mama a fost plină de contradicții. Nu a fost niciodată doar alb și negru, a fost un curcubeu de emoții”, a scris ea în autobiografia sa „The Meaning of Mariah Carey”.  

Mariah Carey a spus că mama și sora ei au murit în aceeași zi Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Relația noastră este o funie spinoasă de mândrie, durere, recunoștință, gelozie, admirație și dezamăgire”, a adăugat ea în cartea sa. „O iubire complicată îmi leagă inima de inima mamei mele. 

În ciuda suișurilor și coborâșurilor lor, Mariah a menținut o relație cu mama sa. În 2010, au făcut echipă în cadrul emisiunii speciale de Crăciun de pe ABC „Mariah Carey: Merry Christmas to You” și au cântat împreună. Cântăreața și-a dedicat autobiografia în parte mamei sale.  

Vedeta a scris în memorii că, cel puțin la momentul respectiv, era „mai sigur din punct de vedere emoțional și fizic pentru mine să nu am niciun contact” cu ea sau cu Morgan. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton