; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mariah Carey

Mariah Carey a fost dată în judecată de fosta bonă a copiilor

29 January 2015

Simonette DaCosta, fosta bonă a gemenilor Moroccan şi Monroe (3 ani), copiii despărţiţilor Mariah Carey şi Nick Cannon, a dat-o în judecată pe cântăreaţa care a forţat-o să lucreze 100 de ore pe săptămână, fără a o plăti în plus, scrie nydailynews.com.

Mariah Carey a ajuns de urgenţă la spital

DaCosta spune că a fost angajată în toamna lui 2013 să locuiască în casa familiei şi era plătită cu 6.000-7.200 de dolari lunar, dar că i se cerea să fie la dispoziţia lui Carey 24 de ore pe zi şi orele suplimentare nu i-au fost plătite:

„Le era mereu la dispoziţie. Era la datorie la orice oră, în fiecare zi, fără a avea dreptul să facă pauză, să mănânce sau să doarmă. Doamna Carey o suna în miez de noapte şi cerea să fie dusă la copiii ei sau să afle ce mai fac aceştia. Doamna Carey nu tolera întârzierile când cerea ceva', a spus avocatul bonei.

Fosta bonă spune că a fost concediată în ianuarie 2014, după ce cântăreaţa a văzut că gemenii ei sunt prea apropiaţi de bonă. „Avea grijă prea bine de copii. (Carey) era îngrijorată că nu mai ştiau cine a mama lor', a completat avocatul.

Te-ar putea interesa și:

Nick Cannon a dat divorţ de Mariah Carey

Mariah Carey are probleme în mariaj

Mariah Carey a cheltuit 115.000 de lire pe vacanţa câinilor

Mariah Carey cheltuieşte 47.000 de dolari pe an pe căţeii ei

Mariah Carey râde de muzica soţului, Nick Cannon

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare