; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mariah Carey a dezvăluit secretul siluetei perfecte

21 April 2012

Mariah Carey, care a devenit mamă de gemeni anul trecut, la sfârşitul lunii aprilie, continuă să se laude că a reuşit să revină la silueta de dinainte de sarcină. Într-un interviu acordat revistei „Shape', cântăreaţa a spus secretele unui corp de invidiat.

„Îmi dau seama că, în procesul de slăbire, 90 la sută a contat dieta', a spus Carey (43 de ani), citată de People.com.

Cântăreaţa a povestit că i-a intrat în sânge să facă sport zilnic.

„Un corp tonificat cere plimbări lungi de câteva ori pe săptămână sau sărituri în piscină 3 sau 4 zile pe săptămână, câte

45 de minute de exerciţii în apă', a declarat vedeta.

Mariah Carey foloseşte dieta unei antrenoare

În noiembrie anul trecut, cântăreaţa se lăuda că a reuşit să dea jos 32 de kilograme folosind dieta antrenoarei Jenny Craig.

În prima săptămână am dat jos aproape 20 de kilograme doar de apă. Era doar apă, iniţial. Când am început programul lui Jenny Craig, am slăbit cam 15 kilograme care trebuiau neapărat pierdute', a explicat ea.

Carey a mai spus că a avut o sarcină dificilă, chiar şi când trebuia doar să stea în pat: Trebuia doar să mă odihnesc, dar era atât de rău încât şi statul în pat durea. Am învăţat multe din sarcina asta, văzând cum mi se schimbă corpul'. După vulnerabilitatea' din timpul sarcinii, ea spune că e încântată că a revenit la forma care a consacrat-o.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare