; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maria Radu trece la rock

26 October 2009

Artista a lansat un nou videoclip luna trecuta, la piesa “Too Late For You”. Noul sau album solo va aparea in primavara.

Cantareata Maria Radu a revenit, dupa o pauza de aproape patru ani, cu un nou single, care marcheaza si o schimbare de stil. Artista isi va lansa al doilea album solo in primavara, iar primul pas e “Too Late For You”, care beneficiaza de un videoclip cel putin neobisnuit, cu interiorul unui avion pe post de decor. “A fost filmat cu un aparat de fotografiat – lucru rar intalnit la noi – si nu are nici un filtru, mai exact imaginea nu a fost modificata sau imbunatatita. «Vinovatii» pentru acest videoclip special sunt Alex Gelehrter (regizor) si Ionut Staicu (director de imagine). Avionul a fost gasit de Ionut”, ne-a povestit Maria. In ce priveste filmarile, ea a descris experienta ca “amuzanta, deosebita, la aproape 40 de grade. Am avut o echipa grozava, a fost special!”.
In ce priveste stilul muzical abordat de fosta membra a trupei Van Noizz, ea il descrie ca fiind “mai rock, cu o imagine in acord”. Piesa e cantata in limba engleza, deoarece aceasta “si inca alte doua piese au fost compuse pentru piata din strainatate. Pentru cel de-al doilea single, care va fi lansat in noiembrie, exista si text in limba romana”.

de Alex Bala

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare