Homepage  / Vedete româneşti

Maria Obretin și Cătălina Grama, „reginele” din Clanul. „Dacă va fi cu happy end sau nu… vom descoperi împreună”. EXCLUSIV

Maria Obretin și Cătălina Grama, „reginele” din Clanul. „Dacă va fi cu happy end sau nu... vom descoperi împreună”. EXCLUSIV
14

de Cătălina Matei,

Colege și în spectacole de teatru, Maria Obretin și Cătălina Grama au o chimie aparte atunci când joacă împreună. Iar de acest lucru s-au convins și telespectatorii serialului „Clanul”, al cărui ultim sezon a început la Pro TV. Magda Udrea și Sofia Tobă, personajele interpretate de cele două actrițe, demonstrează că lumea interlopilor poate fi dominată și de femei. Ce se va întâmpla cu ele, la final?

Obișnuiți să o vadă mai mult în producții de comedie, Cătălina Grama a fost o surpriză totală în serialul „Clanul”, unde personajul său, Magda Udrea, i-a oferit provocări uriașe. Pentru a intra cât mai bine în rolul nevestei lui Tătuțu, actrița și-a schimbat radical culoarea părului, a folosit o tonalitate a vocii mult mai joasă și a purta bijuterii reale în valoare de zeci de mii de euro.

În același timp, Maria Obretin a fost surpriza sezonului 2. Alături de personajul interpretat de Cătălina Grama, Sofia Tobă a arătat că lumea interlopilor poate fi dominată și de femei. Iar actrița a știut exact cum să o pună în valoare.

Iar ultimul sezon al serialului „Clanul”, difuzat acum de Pro TV, le va dezvălui telespectatorilor și soarta pe care cele două „regine” – Magda și Sofia – o vor avea, în final.

Cătălina Grama: „Magda este o luptătoare”

Magda Udrea a fot personajul care te-a prezentat publicului telespectator cu totul altfel. De la comedia la dramă… Privind retrospectiv, cum a fost traiectoria personajului?

Magda a avut o traiectorie extrem de interesantă și, pe parcurs, am descoperit împreună cu cei de acasă, de la un episod la altul, evoluția ei. De la un personaj senzual și, uneori, periculos, la unul sensibil, vulerabil – din postura de mamă. Magda este o luptătoare și a fost o plăcere să trec alături de ea prin această paletă complexă de emoții.

Și în ce alte proiecte vei fi implicată după ultimul sezon din „Clanul”?

Avem școala noastră de actorie, Becoming Studio, care merge foarte bine și în care punem mult suflet. O dezvoltăm pas cu pas și începând cu acest an introducem și o grupă de studiu pentru adulți. Mai am proiectele de teatru și vă pregătesc în curând câteva premiere ale unor spectacole noi.

Până la urmă…  se termină cu „Happy End” povestea Măgduței?

Așa cum spuneam, Magda este o luptătoare, iar asta se va vedea în continuare. Pentru ea, important este ca Florinel, fiul ei, să fie bine. Va fi pusă în situații complicate și abia aștept reacțiile celor de acasă. Dacă va fi cu „happy end” sau nu… vom descoperi împreună în acest sezon final.

jojo-imagini-de-la-filmarile-pentru-clanul-sezonul-2-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Maria Obretin – Lecția de eleganță

Alături de personajul interpretat de Cătălina Grama, Sofia Tobă a arătat că lumea interlopilor poate fi dominată și de femei. Ce ți-a plăcut cel mai mult la ea?

Forța, energia feminină debordantă, mintea ei brici, intuiția, eleganța. Mi se pare interesant că nu și-a făcut din răzbunare un scop. Dorința ei e să îi protejeze pe Florinel și pe Magda. Și asta e o minunată dovadă de generozitate.

Și care a fost cel mai neașteptat comentariu pe care l-ai primit apropo de acest personaj? De la colegi, prieteni, familie…

Dar dumneavoastră sunteți chiar dragălașă”. Sunt multe comentarii în această zonă. Mă distrează că oamenilor le este greu să mă asocieze cu Sofia, cred că e cel mai frumos compliment pentru un actor.

maria-obretin-catalina-grama-clanul-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 14

Ce urmează pentru tine după „Clanul”? În ce alte proiecte vei fi implicată?

Pe film nu se arată nimic la orizont. Dar vă aștept la teatru. Sunt independentă, nu mă găsiți într-un loc. Dar joc în spectacole minunate: CE AVEM NOI AICI? și NOI4 (TNB sau Sala Luceafărul), CAROUSEL (Bulandra), PĂLĂRIA (Centrul Cultural Lumina), O farsă de doi lei (Sala Gloria).

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton