Homepage  / Vedete româneşti

Maria Iordănescu, o mămică fericită. „Cu siguranță va apărea o surioară sau un frățior”. EXCLUSIV

Maria Iordănescu, o mămică fericită. „Cu siguranță va apărea o surioară sau un frățior”. EXCLUSIV
15

de Cătălina Matei,

După ce a avut parte de un început de vară cu multe emoții la Euro 2024, unde Naționala antrenată de fratele ei a făcut o figură frumoasă, Maria Iordănescu beneficiază în continuare de adrenalină. Încep Jocurile Olimpice de la Paris, iar ipostaza de mămică a unei fetiței de un an și două luni îi ocupă tot timpul. Aflăm mai multe detalii chiar de la prezentatoarea știrilor din sport de la Prima TV!

Când ești fiica lui Anghel Iordănescu, iar fratele mai mare a antrenat Naționala, nu ai cum să nu iubești fotbalul. Prin urmare, Maria Iordănescu a fost și ea prezentă în tribune la meciurile României de la Euro 2024, unde a făcut parte din marele zid galben.

Iar o mică părticică din zid a fost și Thea, fetița sa  în vârstă de 1 an și două luni. Ipostaza de mămică o prinde atât de bine încât prezentatoarea știrilor din sport de la Prima TV și soțul său se gândesc deja la al doilea copil.

Aflăm mai multe detalii de la Maria Iordănescu!

Deși au trecut câteva săptămâni, participarea României la Euro 2024 încă este subiect de discuție. Cum ai trăit tu meciurile tricolorilor, mai ales că ai fost în tribune?

Pff…Foarte multe emoții, simțeam efectiv, la un moment dat, cum îmi tresaltă inima și deși zgomotul din tribune era foarte intens, parcă îmi auzeam inima cum bate, vibra ceva mai tare ca tribuna propriu zisă.

Și ce te-a surprins cel mai tare la fratele tău, antrenorul Edi Iordănescu?

Nu cred că este ceva ce m-a surprins. Mă aşteptam să creeze un grup super unit, o familie, un nucleu bine închegat, mă aşteptam şi că noua generație să facă o figură frumoasă.. ce-i drept poate că nu mă aşteptam la un rezultat atât de frumos în lupta împotriva Ucrainei.

Cum crezi că ar decurge o discuție cu el dacă l-ai avea invitat în studio, la știrile din sport?

L-am avut deja şi a fost foarte interesant. Asta pentru că, cel puţin eu, m-am montat psihic şi l-am privit ca pe un alt personaj pe care l-am intervievat de a lungul timpului. Adică am încercat să fiu obiectivă şi să expun povestea lui Edi dintr-o altă perspectivă, ştiind cumva, ca fiind familie, el va rămâne puţin subiectiv şi va răspunde poate mai degajat .

Am văzut că și Thea, fetița ta, a avut echipamentul galben. Cum ai reușit să găsești o mărime atât de mică?

Atât ea cât și verișorii ei, de la cea mai micuță de 11 luni și până la cel mai mare de 14 ani, toți au avut cumpărat câte un echipament, ba mai mult și noi frații și cumnatele mele ne-am pregătit din timp cu tricouri personalizate în așa fel încât să putem să susținem echipa națională cum se cuvine din tribune. Însă, cred că mai de apreciat este că atât de mulți români, de suporteri, s-au montat și au venit cu toții în tricourile Naţionalei și au format așa zisul zid galben. Există echipamente pentru toate vârstele și nu a fost super complicat să le găsim.

maria-iordanescu-euro-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Cum percepe ea, la un an și un pic, fotbalul?

Nu înțelege încă este mult prea mică dar ce pot spune cu siguranță este că jucăria ei preferată și fără să exagerez este mingea, indiferent de dimensiuni. Dacă vede o minge în parc merge la băieții care se joacă fotbal și încearcă și ea să prinde mingea sau dacă mai vede la verișorii ei că se joacă cu mingea intervine imediat, încearcă să o ia și se supără dacă nu o primește.

Și cum te descurci din ipostaza de mămică?

Este așa cum cred că multe mămici consideră: cea mai grea meserie, cel mai solicitant job și de departe cel mai stresant pentru că o mamă își face griji non-stop chiar și atunci că nu există, însă toate astea sunt compensate pentru că este și cea mai frumoasă experiență din viața oricărei femei, aş spune eu. Iubesc să fiu mămică și ador să fiu mămica lui Thea, este o fetiţă minunată, este un copil foarte vesel și fericit, foarte iubitor, mămoasă și lucrul acesta nu poate decât să mi umple inima de bucurie. De departe cel mai frumos sentiment este atunci când fetița mea își așează capul pe pieptul meu sau când mă strânge în brațe sau atunci când mă ține strâns de mână, parcă cu preţul vieţii. 

Te gândești deja la un frățior sau o surioară pentru Tea?

Cu siguranță va apărea o surioară sau un frățior la momentul potrivit, însă vom vedea și când va fi acela.

Ce urmează pentru tine în această vară?

Muncă, timp petrecut cu familia, cu Thea, cu soțul, cu părinții și frații și, bineînțeles, o vacanță cu cei din familie.

Pe unde veți ajunge în vacanță?

Cu siguranță vom merge la mare, pentru că teoretic ar fi și prima experiență a micuței Thea, experienţă mai conștientă… dacă aș putea să spun așa, pentru că ea a fost și când avea trei luni, dar era mult prea micuță, dar acum se va putea bălăci, se va putea bucura din plin de toate facilitățile pe care le aduce marea în sine și sezonul acesta estival, iar apoi cel mai probabil vom mai dau și o fugă undeva la aer curat, la munte pentru că avem nevoie de multă natura în viața noastră, cea care până la urmă aduce liniştea şi odihna.

maria-iordanescu-fiica-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 15

Ce îți place să faci când ai timp exclusiv pentru tine?

Să citesc, să văd un film bun, să fac un masaj, să dorm sau să fac cimparaturi.

Dincolo de televiziune, în ce alte domenii crezi că ai excela?

Sunt ferm convinsă că, dacă mi-aș pune toată ambiția și mintea, aș putea să creez un mic business indiferent cât de mic şi mi-ar plăcea foarte mult cândva să fac ceva şi non profit, ceva caritabil, pentru copii.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton