; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maria, fiica lui Anghel Iordănescu

Maria Iordănescu se alătură echipei Prima TV. Ce emisiune va prezenta fiica lui Anghel Iordănescu

18 June 2021

Echipa matinalului de la PRIMA TV se întărește cu încă un profesionist. După o perioadă în care a prezentat știrile la Look Sport Plus, Maria Iordănescu se alătură echipei Focus la Prima Oră. Ea va prezența știrile sportive și le va aduce telespectatorilor primele informații din sport, la început de zi.

Microbul sportului vine din familie, iar Maria a preluat pasiunea atât de la tatăl ei, celebrul Anghel Iordănescu, cât și de la fratele ei, Edi Iordănescu.

Emoțiile cele mai mari tata le avea la loviturile de la 11 m. Aceeași emoție, adevărat nu cu aceeași intensitate pe care o simțea tata, am trăit-o și eu. Am simțit bucurie că mi s-a oferit această șansă, dar și o emoție puternică pentru ce va urma. Pentru că știrile trebuie să câștige întotdeauna. Fiecare pas pe care îl voi face, cu siguranță, mă va ajuta să ajung mai aproape de public și să am, în final, sentimentul lucrului bine făcut. Mai mult decât atât, propunerea Prima TV mă motivează pentru că nimic nu se poate face fără echipă. Eu am avut șansa să am un debut la pupitrul știrilor Look Sport Plus și să învăț de la cei mai buni. Oamenii de la Cluj m-au aruncat în joc, ca titular, preț de câteva luni, iar acum mă voi alătura echipei Prima TV de la București, fapt care mă obligă să fiu un coechipier bun, un coleg pe care ceilalți să se poată baza', spune Maria Iordănescu, prezentator al știrilor sportive din matinalul Prima TV.

Maria va debuta în studioul Focus la Prima Oră marți, 22 iunie, și spune că această postură, de prezentator, reprezintă pentru ea împlinirea unui vis.

Practic, îmi îndeplinesc un vis care m-a urmărit toată copilăria și adolescența. Să pot să duc mai departe măcar o frântură din tot efortul depus ani și ani la rând de tatăl și de fratele meu în lumea fotbalului. Eu simt că, iată, contez și nu este puțin lucru. Este adevărat, am început să mă perfecționez în urmă cu câțiva ani și să înțeleg cum se produc știrile, să deprind mecanismul și mai apoi să ies și să povestesc întregul context. Și, ca în orice partidă, am avut parte și de lovituri, de sentimentul că nu am dat tot, dar iată, odată cu această propunere, am parte și de o victorie.'

 

 

 

Maria Iordanescu s-a logodit într-o locație de vis

Maria Iordănescu (25 de ani), fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu și sora antrenorului CFR-ului Edi Iordănescu, s-a logodit. Frumoasa tânără a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook, unde a și postat o fotografie în care apare alături de misteriosul său logodnic.

Maria Iordănescu a postat mai multe fotografii pe internet în care își arată inelul de la iubitul său misterios.

Aflată într-o vacanță pe litoralul unei țări străine, cel mai probabil la Marea Mediterană, Maria Iordănescu le-a arătat prietenilor săi virtuali ce inel superb a primit de la logodnicul său misterios. Tânăra a postat foarte rar fotografii cu el și nici măcar nu i-a dezvăluit numele.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare