Homepage  / Vedete româneşti

Maria Iordănescu, fericire în doze maxime. „Acum viața mea este completă”. EXCLUSIV

Maria Iordănescu, fericire în doze maxime. „Acum viața mea este completă”. EXCLUSIV
11

de Cătălina Matei,

După ce a devenit mămica unei fetițe superbe la sfârșitul lunii mai, Maria Iordănescu a revenit la pupitrul știrilor sportive de la Prima TV. Cu multe emoții, bineînțeles, căci revederea cu telespectatorii și colegii a fost una specială. Și cu ceva temeri pentru micuța care rămâne în grija bunicilor cât timp prezentatoarea TV este plecată.  

Pe 19 mai, Maria Iordănescu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit și un nume special: Thea. Atât prezentatoarea știrilor sportive cât și soțul ei, Teodor Măgureanu, sunt extrem de implicați în creșterea micuței, chiar dacă primesc ajutor și din partea bunicilor. Mai ales acum, de când Maria Iordănescu a revenit la Prima TV.

Mami multe detalii aflăm chiar de la fericita mămică!

Din nou la Focus Sport. Cum a fost revenirea după mai bine de 6 luni de absență?

Am avut, bineînțeles, emoții pentru această reîntoarcere, nu neapărat din cauza directului, cât să mă reîntâlnesc cu toți colegii și cu toți telespectatorii care urmăresc Focus Sport la Prima TV.

Și cât de conectată ai fost cu micul ecran în tot acest răstimp?

Am încercat pe cât de mult posibil să rămân conectată cu tot ceea ce se întâmplă în lumea sportului, asta până în momentul în care am născut, atunci timpul s-a redus și m-am concentrat mai mult asupra meciurilor echipei naționale și mai puțin pe tot ceea ce se întâmplă în campionat.

Ai deja „vechime” în rândul mămicilor. Cum e viața cu Thea?

Viața este mai mult decât perfectă și asta pentru că Thea este golul care îmi mai lipsea. Acum viața mea este completă. Nu știu cum am putut trăi fără ea.

Ce ai descoperit nou la ține din ipostază de mămică?

Am constatat  că este mai mult decât simplu decât credeam. Am descoperit că am mai multă răbdare sau pot să am mai multă răbdare și mi-am dat seama că sunt mai puternică decât credeam. Dar, mai ales,  am descoperit faptul că spiritul de sacrificiu atinge sau poate atinge cote maxime atunci când vine vorba de propriul copil, lucru pe care cred că le descoperă orice femeie atunci când devine mamă. Nu credeam că sunt capabilă să ofer atât de multă dragoste, deși, în general, sunt o fire care își exprimă destul de mult sentimentele.

maria-iordanescu-poza-bulinaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

De curând a avut loc și botezul fetiței tale. Care au fost cele mai frumoase momente pentru ține?

Asemeni oricărei alte mămici, am stat cu sufletul la gură până când totul s-a terminat. Cred că cel mai palpitant moment a fost momentul în care a avut loc botezul în cristelnița. A fost un moment plin de emoții și trăiri intense.

Cine are grijă de Thea cât timp tu ești la job?

De Thea au grijă ambele bunici.

Și cât de mult se implică soțul tău în grijirea micuței? Dar bunicul (n.r. antrenorul Anghel Iordănescu)?

Thea are șansa unui tată minunat care se implică destul de mult în ceea ce-o privește, iar bunicul este responsabil cu divertismentul în viața fiecărui nepot pe care-l are.

Cum reușești să îți faci timp doar pentru ține? Ce îți place să faci când ai exclusivitate?

Nu caut foarte mult să îmi dedic timp mie pentru că perioada în care Thea este atât de mică este extrem ce scurtă, timpul zboară repede și încerc să mă axez mai mult pe timp de calitate petrecut cu ea, iar eu, bineînțeles, sunt pe locul secund. Atunci când am timp liber îl petrec alături de soțul meu, de familie, de părinți dar și de prietene.

Și unde va fi prima vacanță cu Thea? Dacă nu ați fost plecați deja…

Prima vacanță împreună avut loc deja. Am fost în Grecia, undeva, aproape de noi că să fie confortabil pentru toată lumea.

Foto: Prima TV; Instagram

maria-iordanescu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 11

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton