Homepage  / Televiziune

Maria Iordănescu a demisionat de la Prima TV. Fiica lui Anghel Iordănescu a decis să renunțe la televiziune: „Cu lacrimi în ochi”

Maria Iordănescu a demisionat de la Prima TV. Fiica lui Anghel Iordănescu a decis să renunțe la televiziune: „Cu lacrimi în ochi”
13

de Cristina Țapu,

Demisie la postul de televiziune Prima Tv. Maria Iordănescu a anunțat pe rețelele de socializare că se retrage din televiziune. Pe 8 septembrie, fiica lui Anghel Iordănescu a prezentat pentru ultima oară jurnalul Focus Sport la Prima TV. Prezentatoarea a explicat, pe larg, motivele care au determinat-o să renunțe la postul pe care l-a ocupat în cadrul canalului de televiziune.

Maria Iordănescu a demisionat de la Prima TV și se retrage din televiziune

Maria Iordănescu a visat mereu să lucreze în televiziune, iar acest vis s-a transformat în realitate după absolvirea facultății. Timp de câțiva ani, a fost prezentatoare de știri la Prima TV, în cadrul jurnalului Focus Sport. Cu excepția unei scurte pauze după naștere, ea a rămas activă în televiziune și a prezentat buletinul de știri sportive.

Totuși, spre surprinderea fanilor, a anunțat acum că se retrage din această industrie. Maria Iordănescu a explicat că a luat decizia după ce a meditat îndelung asupra implicațiilor. Așadar, prezentatoarea a decis să renunțe la televiziune pentru a petrece mai mult timp alături de fiica sa.

maria 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Azi, vă dau întâlnire la ultimul jurnal Focus Sport. De azi, pentru mine, se sting reflectoarele în platoul Prima TT și odată cu ele, se vor aprinde altele. Reflectoare ce vor lumina traiectoria pe mai departe.

Cu inima mică, cu lacrimi în ochi, de azi mă despart de colegi, mai înainte de toate. Mă despart de oameni frumoși, de loc, de ceea ce devenise o a doua casă si familie. Decizia nu a fost deloc una ușoară, dar uneori suntem nevoiți să facem alegeri, grele de altfel. De azi, aleg să fiu mai prezentă, mai aproape de fetița mea care semnalează de ceva timp dorința de a fi cât mai mult în prezența mamei.

Iar atunci când programul la locul de muncă nu mai corespunde nevoilor din familie, aleg sa prioritizez jobul de mamă și apoi pe cel profesional. Azi, aleg cu inima de mama și nu cu cea care a visat mereu să facă carieră. Și chiar dacă urăsc despărțirile, iau inima de mamă pe post de aliat, să nu mai doară atât de tare.

Închei așa: vă mulțumesc vouă, colegilor mei, mă înclin în fața voastră, vă mulțumesc pentru suport, pentru munca din spate, pentru fiecare zi minunată pe care am avut-o la locul de muncă, tocmai datorită vouă! Voi sunteți cei care dați viață locului și cei care ați contribuit la visul meu”, a fost mesajul pe care Maria l-a scris pe pagina conturilor personale de pe rețelelor de socializare.

Maria Iordănescu este căsătorită cu Tudor Măgureanu din din anul 2022, iar în luna mai 2023 cei doi au deveni părinții unei fetițe. Înainte de a semna cu Prima TV, Maria Iordănescu a fost prezentatoare a știrilor sportive la Look Sport + în Cluj, după ce a lucrat o perioadă ca reporter la postul de televiziune Antena Stars.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton