; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maria Ene, trimisă în Finala de Popularitate a sezonului 10 „Next Star”

Maria Ene, noul concurent din Finala de Popularitate „Next Star”, sezonul 10: „Sunt absolut fermecată! Ești ireală”

15 June 2021

Maria Ene și harpa sa au cucerit, în weekend , la Antena 1, nu doar inimile juraților, ci și pe ale celor de acasă, astfel că micuța a fost trimisă în Finala de Popularitate a celui de-al zecelea sezon Next Star.

Chiar dacă a ajuns să cânte la harpă dintr-o întâmplare, pentru că nu mai erau locuri la cursurile de pian, unde și-ar fi dorit să se înscrie, micuța Maria Ene pare că și-a găsit adevărata menire.

Nu a fost doar o întâmplare! A fost destinul', i-a spus Loredana, care nu și-a putut stăpâni lacrimile de emoție.

„Sunt absolut fermecată de grația, de talentul și de frumusețea ta. Ești ireală! Am intrat în basmul ei, era ca o harpă vie. Ai venit și ne-ai făcut sufletele să zâmbească', i-a spus Loredana.

Tot în cea de-a patra ediție Next Star, jurații l-au ales pe simpaticul Alex Lucaciu să meargă direct în marea finală. Micuțul de doar 10 ani a fost tot numai un zâmbet și le-a câștigat inimile celor trei de la masa juriului. Micul interpret la vioară cu goarnă le-a dat de furcă juraților cu cealaltă denumire populară a instrumentului, „higheghe cu tolcer'.

 Vezi galeria foto >

„Măi, băiatule, lasă-mă să dau mâna cu tine. Ești senzațional! În momentul în care ai băgat dinți la cameră i-ai spart pe toți, i-ai omorât, pentru că ai farmec', i-a zis Ștefan Bănică micuțului.

Sursa foto: Antena 1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare