Homepage  / Televiziune

Maria, în lacrimi după ce l-a văzut pe Dani în ipostaze intime cu Mădălina, la Insula iubirii 2024. Reacția uimitoare a lui Marcel

Maria, în lacrimi după ce l-a văzut pe Dani în ipostaze intime cu Mădălina, la Insula iubirii 2024. Reacția uimitoare a lui Marcel
19

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Insula iubirii” a fost difuzată miercuri, 14 august 2024, la Antena 1, iar Maria a izbucnit în lacrimi după ce văzut imaginile cu momentele intime dintre Dani și ispita Mădălina. Iată cum a recționat și ispita Marcel atunci când a văzut-o pe Maria că plânge.  

Maria, după ce a văzut imaginile cu Dani și Mădălina, la Insula iubirii – 14 august 2024 

Flacăra isptei s-a aprins pentru două persoane, miercuri, 14 august 2024, la Insula iubirii. La o nouă ceremonie a focului, Radu Vâlcan a făcut un anunţ şocant: „Astăzi, veţi urmări imagini greu de privit. Sigur vă vor schimba percepţia asupra ce înseamnă relaţiile voastre. Pentru prima oară în acest sezon, flacăra iubirii s-a aprins nu pentru una, ci pentru două dintre voi.” 

Cele vizate au fost Maria și Simona. Simona a fost rănită profund atunci când a văzut imaginile în care Claudiu a sărutat-o pe Ana Maria, în club. Apoi, Radu Vâlcan i-a arătat imagini Mariei, imagini în care se vede cum Dani se apropie tot mai tare de Mădălina.  

 „Hai să concluzionăm ce s-a întâmplat. Dani n-a făcut nimic până la urmă, nu?”, a zis Radu Vâlcan. 

„El așa încearcă să creadă, că nu a făcut nimic, dar imaginile vorbesc de la sine. Nu știu ce urmărește el, ce își imaginează el, ce vrea să arate”, a fost de părere Maria. 

Apoi, Maria a văzut imagini cu momentele intime dintre Dani și ispita Mădălina, când cei doi s-au atins într-un mod sexual pe sub pătură, în camera concurentului. Maria nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.  

Nu pot să cred așa ceva. Cum să faci așa ceva? Nu cred că mai este nimic de zis. Nu credeam că mă târăște în așa ceva și să vadă toată lumea chestia asta, părinții lui, toată lumea. Nu mă așteptam. Mereu îmi spunea să am încredere în el, că mă iubește. O dată i-am oferit încrederea vennd aici pentru asta. Dacă știa că nu poate să mă iubească, putea să evite efectiv să mai venim aici”, a declarat Maria, printre lacrimi.

Maria, după ce a văzut imaginile cu Dani și Mădălina, la Insula iubirii – 14 august 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Reacția surprinzătoare a lui Marcel 

Isptele masculine au urmărit ceremonia focului fără ca fetele să știe. Reacția lui Marcel atunci când a văzut-o pe Maria că plânge a fost total neașteptată. Ochii i s-au umplut de lacrimi, recunoscând faptul că nu poate să o vadă pe Maria că suferă.  

„Mi s-au lăcrimat ochii. Nu mi-a plăcut să o văd că plânge, că suferă. (…) Măcar dacă se îndrăgostea sau ceva de genul ăsta, să o ia treptat până la un sărut, nu să o dea în perversitate direct. E cea mai joasă speță”, a spus Marcel.   

Maria, după ce a văzut imaginile cu Dani și Mădălina, la Insula iubirii – 14 august 2024  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 19

Săptămâna viitoare, vin zile şi nopţi tot mai fierbinţi pe Insula Iubirii, în cele mai noi episoade ale reality show-ului, difuzare luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1. Emoţiile vor atinge, din nou, cote de cod roşu, cu doar câteva episoade înainte de marea finală a sezonului, un final complet neaşteptat, cu multe întorsături şi răsturnări din situaţie. Evenimentul de vizionare a finalei Insula Iubirii, găzduit live de Berăria H pe 28 august, îi va aduce împreună, pentru prima oară de la încheierea filmărilor, pe Radu Vâlcan, gazda reality show-ului şi toate ispitele sezonului 8.

Sursa Foto: captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton