Homepage  / Televiziune

Maria Constantin a semnat cu Antena Stars și va avea propria emisiunea. Când începe „În culisele celebrităţii”

Maria Constantin a semnat cu Antena Stars și va avea propria emisiunea. Când începe „În culisele celebrităţii”
14

de Roxana Mirea,

Maria Constantin a semnat cu Antena Stars și va avea propria emisiunea. Este vorba despre reality show-ul „În culisele celebrităţii”, care o va prezenta pe cântăreață aşa cum este ea zi de zi, dincolo de scenă şi de evenimentele mondene. Iatp când este premiera și care este programul de difuzare. 

În culisele celebrităţii cu Maria Constantin se vede la Antena Stars 

După ce încă de la începutul anului, telespectatorii Antena Stars au avut acces la picanteriile vieţii de vedetă prin intermediul reality show-ului care a avut-o drept protagonistă pe Anamaria Prodan, începând de săptămâna aceasta, în fiecare sâmbătă, de la 19.30, sunt invitaţi „În culisele celebrităţii”. Noua serie de episoade o va aduce în atenţia telespectatorilor pe Maria Constantin, aşa cum este ea zi de zi, dincolo de scenă şi de evenimentele mondene, alături de familia şi de prietenii ei.  

Recent casatorită, după două mariaje care au eşuat, Maria construieşte a treia oară o viaţă de familie. Soţul ei, Robert, este bărbatul care a convins-o că dragostea la prima vedere există şi, împreună, pun bazele solide ale viitorului lor. Amândoi au copii din căsniciile anterioare, iar asta nu este o problemă pentru ei, chiar dacă subiectul acesta este unul sensibil pentru Maria. Cu o viaţă mereu pe fugă, Maria îşi împarte timpul între pensiunea din Argeş a familiei – care este în renovare, responsabilităţile de soţie, mamă şi noră, viaţa de artist – concerte, evenimente şi filmări. Cum decurge o zi din viaţa artistei, telespectatorii vor putea urmări în fiecare sâmbătă, de la 19.30, la Antena Stars, în cele mai noi episoade ale seriei „În culisele celebrităţii”. 

În culisele celebrităţii cu Maria Constantin_5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit anul trecut 

Maria Constantin și Robert Stoica au spus DA, marți, pe 25 iulie 2023. Cei doi se iubesc încă din 2021. Robert a cerut-o în căsătorie pe blondină, după mai bine de un an de relație, iar anul trecut și-au și oficializat relația. 

Evenimentul a fost unul restrâns, alături de familie și cei mai apropiați prieteni. Nașii de cununie ai cuplului sunt și ei cunoscuți, respectiv Kristyana și soțul acesteia. Maria Constantin a purtat o rochie albă, lungă, ce i-a pus în evidență formele, iar soțul ei a optat pentru costum turcoaz. Imediat după cununia civilă, cei doi proaspăt căsătoriți s-au îndreptat direct spre biserică, acolo unde și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. 

Petrecerea de nuntă a avut loc în data de 4 august 2023, la Bolintin Vale, la salonul de ceremonii al lui Gabi Bădălău. Artista a fost nevoită să facă cununia religioasă în altă zi pentru că data aleasă pentru petrecere era în postul sărbătorii Sfânta Maria, și nu ar fi avut voie, conform tradițiilor.  

Sursa Foto: Antena Stars, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton