; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maria Cârneci, Laura Lavric, Elena Merișoreanu și Mirela Vaida vin astăzi la “Te pui cu blondele” (2)

Maria Cârneci, Laura Lavric, Elena Merișoreanu și Mirela Vaida vin astăzi la “Te pui cu blondele?”

01 March 2017

 

Mirela Vaida, Laura Lavric, Maria Cârneci și Elena Merișoreanu vin miercuri, 1 Martie, de la ora 20.30, la Te pui cu blondele?', să se confrunte pe teme de cultură generală cu 49 de mirese în frunte cu blonda supremă, într-o ediție Soacre versus Mirese', prezentată de Dan Negru.

 Vezi galeria foto >

Prilej pentru cele patru invitate să-și amintească întâmplări neprevăzute și haioase de la numeroasele nunți la care au cântat. Laura Lavric povestește cum a fost sechestrată la o petrecere, împreună cu Ion Dolănescu, dar și cum, copil fiind, a ajuns să șterpelească din casă făină și barabule, ca să i le dea la schimb singururului deținător de gramofon din sat să o lase să asculte muzică populară. Elena Merișoreanu își amintește cum l-a întâlnit la Los Angeles pe Leonardo Di Caprio și cum a reușit să facă o fotografie cu el, în timp ce Mirela Vaida povestește cum a ajuns să cânte pe o remorcă, la o sărbătoare, într-o comună de lângă Mizil.

Ce obiceiuri s-au păstrat încă la nunțile românești de la sat dar și care dintre tabere, a soacrelor sau a mireselor, va câștiga confruntarea pe teme de cultură generală, telespectatorii Antenei 1 vor vedea de Mărțișor, de la ora 20.30, într-o nouă ediție Te pui cu blondele?', prezentată de Dan Negru.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare