; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maria Cârneci a fugit din emisiunea Next Star

Maria Cârneci a fugit din emisiunea “Next Star”

28 November 2013

De-a lungul  carierei de zeci de ani, cânteaţa de muzică populară, Maria Cârneci, unul dintre membrii juriului show-ului Next Star',  a avut parte de tot felul de întâmplări amuzante, sau din contră, de experienţe traumatizante. Ultima dintre ele s-a petrecut chiar la ultima filmare a emisiunii.

[Not a valid template]

Carla, una dintre concurentele de la Next Star', show difuzat de Antena 1, diseară, de la ora 20.30,  este foarte curajoasă,  iar ca animal de companie preferă un şarpe mare, greu, deloc agresiv. Fetiţa a venit însoţită în platoul emisiunii de neobişnuitul ei amic care îi este, de altfel, şi talisman norocos.

Profitând de prezenţa şarpelui în emisiune, Pepe a  sărit de la locul lui şi a cerut impetuos să i se permită şi lui să-l mângâie, el fiind, de altfel, un mare iubitor de animale.

S-a întors o secundă spre juriu, moment în care Maria Cârneci a rupt-o efectiv la fuga din studio. Degeaba au încercat Dan Negru, Pepe, Carla, toată echipa de producţie să o convingă de faptul că şarpele nu face nimic rău, cântăreaţa s-a închis îngrozită în cabină de teama reptilei.

Într-un final, după lungi discuţii, Maria s-a reîntors la locul rezervat juriului: Dacă-mi mai faceţi din astea, data viitoare nu mai vin deloc', a declarat ea, spre amuzamentul tuturor celor prezenţi.

Şi Mioara Velicu, unul dintre invitaţii  de onoare ai emisiunii, a avut parte de aventura vieţii ei.  Cântăreaţa de muzică populară a sosit în platoul emisiunii îmbrăcată în port popular, cu catrinţă, basma şi opinci. Însă mijlocul de transport ales nu a fost tocmai unul tradiţional: vedeta a intrat triumfătoare pe skateboard!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare