; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_110215_TCDU7 Ed2_0045

Maria Buză și fratele Alinei Eremia vin la “Te cunosc de undeva!”

20 February 2015

Explozie de energie, ritmuri și bună dispoziție sâmbătă, 21 februarie, la Te cunosc de undeva!', pe cea mai surprinzătoare scenă din România.

Daniel Iordăchioae va cânta pentru prima oară în travesti. Cu bucle lungi și blonde, bluză vaporoasă și tocuri de 10 cm, Daniel Iordăchioae va fi, pentru câteva ore, Celine Dion. Oana Sîrbu va întruchipa o artistă cu un șarm special, Marina Voica, iar Alina Eremia va fi energicul interpret de muzica populară Benone Sinulescu. Surorile Denisa și Raluca Tănase de la Bambi se vor transforma în colegii lor Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru, pe când aceștia din urmă îi vor imita pe Smiley și Uzzi. Lidia Buble va intra în pielea Rihannei, artista ei preferată, Liviu Vârciu va cânta Just a gigolo', transformat în multicolorul David Lee Roth, iar Cezar Ouatu va deveni Mark Knopfler, solistul trupei Dire Straits.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_110215_TCDU7 Ed2_0045

Maria Buză va veni sâmbătă, la Te cunosc de undeva!', pentru unul dintre momentele extraconcurs – Jackpot. În gala de sâmbătă, la Jackpot, Cezar Ouatu se va transforma în Maria Buză și va cânta alături de aceasta o melodie din repertoriul artistei.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_110215_TCDU7 Ed2_0145

Un alt moment extraconcurs, în premieră în acest sezon, este Portret de familie, în cadrul căruia concurenții vor cânta alături de cineva drag, foarte apropiat. Sâmbătă, Alina Eremia va apărea pe scenă alături de fratele ei mai mic, Mircea. Cei doi se vor transforma în Mary J.Blige și Bono, solistul trupei U2, și vor cânta piesa One'.

Ce situații neprevăzute apar în cadrul show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 21 februarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție spectaculoasă a show-ului Te cunosc de undeva!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare