; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela_Arsenie Antena1_291014_TCDU6 Finala_0331

Maria Buză: “Nu mă așteptam să câștig «Te cunosc de undeva!»” | FOTO

22 December 2014

Maria Buză a câștigat sezonul Gold al emisiunii Te cunosc de undeva!', care a reunit cei mai buni concurenți din istoria show-ului.

[Not a valid template]

Maria Buză s-a transformat în Ioana Radu și a cântat melodia Dealu-i deal și valea-i vale' împreună cu un invitat special, Nelu Ploieșteanu, și taraful Silvian Voicu.

Am fost surprinsă, bineînțeles, pentru că nu mă așteptam să câștig. Cu atât mai mult, cu cât știam că oricare dintre ceilalți merită premiul. Am mai spus-o, acest sezon a fost unul în care am încercat fiecare dintre noi să ne întrecem pe sine, nu între noi! Faptul că am câștigat eu, îmi pare o povară a fericirii! Experiența emisiunii Te cunosc de undeva!' este un capitol frumos din viața mea. Nu credeam, atunci când am înregistrat prima ediție din primul sezon, că această emisiune va fi una dintre cele mai apreciate emisiuni de divertisment. Apropo, eu am câștigat prima ediție a primului sezon și ultima ediție a acestui sezon', ne-a declarat castigatoarea Maria Buză.

Despre colegii ei din acest sezon de aur, Maria are doar vorbe frumoase: Nu mă voi compara niciodată cu “frumusețea” lui Jorge și bijuteriile personajelor lui, cu exuberanța lui Pepe, cu energia debordantă a Ronei, cu vocea unică a Lorei, cu histrionismul Andei, cu imaginația și forta lui CRBL, și cu profesionalismul lui Ristei', continua ea.

Marele premiu, un CEC în valoare de 15.000 de euro, oferit de Tymbark, a fost donat de Maria Buză doamnei Marieta Georgescu din București, o mamă a trei copii care este nevoită să stea în frig, deoarece casa părăsită în care locuia este gata să se dărâme.

Sambata, 20 decembrie, la Antena 1 s-a desfasurat cea mai grea, mai spectaculoasă și mai emoționantă finală din cele șase sezoane ale show-ului Te cunosc de undeva!', Alături de Maria Buză, s-au bătut' pentru trofeu Pepe, Lora, Rona Hartner și Jorge care au cântat alături de câte un invitat surpriză. Transformat în Gică Petrescu, Pepe a interpretat Ionel, Ionelule' împreună cu Maria Cârneci. Lora a fost Romica Puceanu și a urcat pentru prima oară pe scenă alături de un taraf. Ea a cântat Răpirea din Serai' alături de Cornelia Catanga. Rona Hartner, transformată în Loredana, a interpretat pentru prima oară Sanie cu zurgălăi', o piesă pe care a evitat să o cânte la petreceri, deși îi place la nebunie, și l-a avut alături pe maestrul tobelor, Ovidiu Lipan Țăndărică. Și Jorge a bifat o premieră în Marea Finală. El a cântat pentru prima oară muzică populară, având-o alături pe Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea show-ului Mireasă pentru fiul meu'. De asemenea, Jorge, singurul finalist care a avut în seara finalei un rol în travesti, a fost încoronat' Miss Te cunosc de undeva!' și a fost premiat pentru cel mai bun travesti al acestui sezon – Elena Gheorghe, cu piesa Mamma mia'.

Nefinaliștii Anda Adam, Florin Ristei și CRBL au creat, la rându-le, momente speciale alături de jurații Aurelian Temișan, Andreea Bălan și Ozana Barabancea, sub privirile admirative ale lui Andrei Aradits. De asemenea, prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și cei patru jurați au cântat împreună câteva refrene din repertoriul celor cinci finalisti.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare