Homepage  / Vedete româneşti

Maria Buză, anunț neașteptat după 20 de ani de căsnicie: „Fiul nostru a fost foarte afectat”

Maria Buză, anunț neașteptat după 20 de ani de căsnicie: „Fiul nostru a fost foarte afectat”
6

de Ioana Maria,

Maria Buză a traversat o perioadă extrem de grea în căsnicie, iar problemele financiare și ghinioanele au venit în lanț peste artistă și soțul ei, afectându-l chiar și pe fiul lor.

„20 de ani sărbătorim de când în biserică ne-am jurat iubire veșnică și am spus «DA» la Oficiul Stării Civile. Să ne trăiască sănătos și să aibă noroc sufletul nostru Andrei, copil frumos și cuminte!

LA MULȚI ANI nouă și tuturor ce ne-au fost alături atunci în 2002 și astăzi în 2022. Vă iubim. Nașilor noștri Marcel Pavel și Violeta Pavel le mulțumim pentru dragostea lor și prietenia ce ne-au adus împreună mai aproape de Dumnezeu! Vă iubim!”, a fost mesajul postat de Maria pe o rețea de socializare.

Maria Buză despre crizele din căsnicie

Maria Buză și soțul ei George Pătrașcu au împlinit 20 de ani de la căsătoria lor pe 25 iulie. Ultimii doi ani, care au adus pentru ei numeroase probleme, în special financiare, au fost ca o probă de foc. De ceva timp au reușit să se echilibreze și să revină pe scenă. În toamnă, Maria Buză și George Pătrașcu își vor păși din nou la altar, pentru a-și reînnoi jurămintele, împreună cu nașii lor spirituali, Violeta și Marcel Pavel.

A reușit cu greu să se remonteze după perioada din pandemie, în care, atât ea, cât și soțul ei au avut de suferit enorm. Problemele financiare prin care au trecut, ca mulți colegi de-ai lor de breaslă, au fost o adevărată probă de foc pentru cuplul Maria Buză-George Pătrașcu. Fiul lor, de 20 de ani a fost și el foarte afectat de situația părinților lui.

maria-buza-123019933_1525636974306850_7202061977408115206_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

”Ne-am remontat. Ne-am regăsit echilibrul financiar, pe toate planurile. Pentru că, într-o familie, unde sunt doi artiști, lucrurile au stat foarte prost. Psihic a fost greu, oricine putea să cedeze! Au trecut 20 de ani… Iată-ne totuși împreună! Nici nu ne imaginăm altfel. Dacă cineva nu îți este hărăzit să fie în viața ta, cum se spune, dacă nu e omul tău, toate vorbele de duh nici nu își au rostul. Importantă este iubirea. Discuții sunt și vor mai fi în orice relație.

Azi este unul mai puternic, iar celălalt cedează, dar este important ca unul dintre cei doi să fie în barcă și să îl tragă și pe celălalt”, a declarat pentru fanatik.ro, cântăreața Maria Buză.

Maria Buză a renunțat la traiul în București și a ales să se mute la țară

Actrița s-a mutat de aproximativ un an undeva lângă București și este mult mai liniștită acum.

Într-un interviu acordat publicației Cancan, artista a explicat cum de a ajuns să decidă să se mute departe de agitația orașului. De asemenea, Buză a spus și cum a fost afectată de pandemia de coronavirus.

„Am opt pisoi și doi câini. Avem casa în construcții la țară. Sunt retrasă la țară, să fie un an de când m-am mutat. Abia așteptam mișcarea asta. Ne mutăm într-o zonă foarte frumoasă. Dacă poți să eviți orașul și să ai un spațiu, o curticică lângă oraș, cred că este o binecuvântare.

Mă bucură cele mai simple lucruri, nu am nevoie de lucruri mărețe ca să fiu fericită. Sunt cea mai fericită. Doamne, Dumnezeule, rețeta fericirii e să te bucuri de ce ai, să nu îți dorești nimic mai mult și să nu regreți ce ai pierdut”, a declarat actrița.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton