; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela_Arsenie Antena1_310714_TCDU6 Ed4_0321

FOTO: Maria Buză a câștigat ediția de sâmbătă „Te cunosc de undeva!”

05 October 2014

Editia show-ului de sâmbătă, 4 octombrie, a desemnat-o câștigătoare pe Maria Buză, care a imitat-o incredibil pe Elena Cârstea.

copyright Gabriela_Arsenie-Antena1_310714_TCDU6 Ed4_0321

Performanța ei artistică i-a adus puncte maxime din partea tuturor celor patru jurați, dar și câte cinci puncte din partea fiecărui concurent, înregistrând astfel o premieră în istoria “Te cunosc de undeva!”.

copyright Gabriela_Arsenie-Antena1_310714_TCDU6 Ed4_0315

Anda Adam a cântat în travesti precum Marc Anthony, CRBL a încercat să pară mic și uscat în rolul lui Pharrell Williams, iar Lora, în postura lui Kylie Minogue, a fost mai senzuală ca niciodată. Rona Hartner s-a transformat în Adrian Minune și a cântat, în țigănește, acompaniată de un taraf. Pepe s-a unduit pe ritmurile piesei Puișor', precum Lora, colega sa pe care a trebuit să o imite, Florin Ristei a facut travestiul său suprem și a cântat precum Madonna, o artistă pe care nu o place deloc, hitul Like a Virgin', iar lui Jorge i-a dat ușoare bătăi de cap engleza lui Shaggy în piesa Hey, Sexxy Lady'.

http://www.youtube.com/watch?v=FxVc-9h–u8

Invitatul special al ediției a fost Sore, care a cântat și dansat precum Michael Jackson, pe acordurile piesei Billie Jean'. De asemenea, fetele de la Blondy au urcat sâmbătă seara pe scena de la Te cunosc de undeva!', însă imitate de doi campioni ai travestiurilor – Jorge și Florin Ristei.

Vezi transformările pentru săptămâna viitoare!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare