; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maria Bello

Maria Bello a dezvăluit că e lesbiană şi are o iubită

02 December 2013

The Pink Party 2013Actriţa de 46 de ani a anunţat că este lesbiană într-un articol publicat vineri de ziarul New York Times, în care povesteşte cum i-a vorbit fiului ei, Jackson (12 ani), despre viaţa ei sentimentală.

Bello a avut o relaţie de doi ani cu producătorul Dan McDermott, tatăl lui Jackson, iar acum a dezvăluit că are o iubită pe nume Clare, despre care i-a vorbit şi fiului ei.

Ăsta era momentul pe care-l anticipam şi de care mi-era frică de luni întregi', a povestit ea. Am resprat adânc, ştiind că răspunsul meu şi reacţia lui vor avea un impact asupra vieţilor noastre pentru multă vreme de acum înainte'.

Aveam o relaţie romantică, despre care nu-i povestisem. Eram într-o relaţie cu o femeie care mi-era cea mai bună prietenă şi, întâmplător, de care şi el era foarte apropiat'.

Maria a povestit în continuare că reacţia băieţelului a fost una extraordinară pentru ea: Mamă, iubirea e iubire, oricine ai fi'. De asemenea, actriţa a povestit şi despre cum părinţii ei au susţinut-o necondiţionat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare