Homepage  / Vedete străine

Margot Robbie și Ryan Gosling joacă în prequelul filmului „Ocean’s Eleven”. Ce știm până acum despre proiect

Margot Robbie și Ryan Gosling joacă în prequelul filmului „Ocean's Eleven”. Ce știm până acum despre proiect

de Andreea Hentea,

După ce tocmai au demonstrat, în „Barbie”, cât de bine le vine împreună pe ecran, Margot Robbie și Ryan Gosling vor fi din nou parteneri, într-un film a cărui acțiune se petrece înainte de cea din „Ocean's Eleven – Faceți jocurile!” / „Ocean's Eleven” (2001), regizat de Steven Soderbergh.

„De puține ori în istoria filmului recent a existat o comunicare mai bună între doi actori decât cea dintre Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile lui Barbie și Ken, pe care este o plăcere să-i privești”, scrie site-ul standard.co.uk. Fanii se vor bucura, prin urmare, să-i vadă din nou împreună, în prequelul filmului „Ocean’s Eleven”, aflat în pre-producție încă din primăvara anului 2022.

Filmul este regizat de Jay Roach („Bombshell: Scandalul”, „Cină pentru fraieri”, „Doi cuscri de coșmar”), iar acțiunea sa este plasată, potrivit Associated Press, la Monte Carlo, în 1962.

Decorul este de vis

Încă nu se știe exact ce roluri joacă Margot Robbie și Ryan Gosling, dar Jay Roach a povestit într-un interviu că noul film are ca fundal Marele Premiu al Principatului Monaco și implică un faimos magnat al transporturilor maritime.

„Printre elementele care au inspirat noul film cu Robbie și Gosling sunt, cu siguranță, cele nelipsite din preajma faimosului circuit: mașinile sport de lux parcate în fața cazinoului din Monte Carlo, iahturile miliardarilor, dar mai ales celebritățile, sportivii și cei mai bogați oameni din lume, care vin pe Riviera Franceză pentru o cursă extraordinară”, scrie și site-ul dmarge.com.

„Filmul implică un jaf, dar este, în mare măsură, și o poveste de dragoste”, a mai spus Roach, făcând referire la clasicul lui Hitchcock „Să prinzi un hoț” / „To Catch A Thief” (1955), cu Cary Grant și Grace Kelly, care i-a servit, de asemenea, ca sursă de inspirație. „Inițial ne-am întrebat dacă nu ar fi ciudat să-i readucem împreună pe Robbie și Gosling după «Barbie», dar ne-am spus că, în definitiv, există foarte puține cupluri cinematografice pe care vrei să le vezi din nou și din nou”, a mai spus Roach.

Jay Roach a colaborat cu Margot Robbie la „Bombshell: Scandalul” (2019), care urmărea evenimentele ce au dus la demisia lui Roger Ailes, președintele și CEO-ul canalului Fox News, în 2016. Margot Robbie a fost nominalizată la Globul de Aur și la BAFTA pentru rolul ei din acest film.

O rețetă de succes

Cele cinci filme din seria „Ocean’s Eleven” au fost foarte populare, datorită poveștilor lor amuzante, realizate în manieră old fashion, cu distribuții pline de vedete, de la George Clooney la Brad Pitt, Matt Damon, Andy García, Julia Roberts, Catherine Zeta-Jones sau Vincent Cassel.

Filmul lui Soderbergh, „Ocean’s Eleven”, care a inaugurat seria în 2001, a fost, la rândul său, un remake după filmul „Banda celor 11” / „Ocean’s Eleven” (1960), cu Frank Sinatra în rolul lui Danny Ocean. Alături de el jucau Peter Lawford, Dean Martin, George Raft și Sammy Davis Jr. (amicii săi din celebrul grup „Rat Pack”), dar și Shirley MacLaine, Angie Dickinson și Cesar Romero. Povestea începea cu doi veterani din cel de-al Doilea Război Mondial care își strângeau nouă dintre vechii prieteni de pe front pentru a organiza un jaf de proporții la Las Vegas – cinci cazinouri într-o singură noapte.

Remake-ul lui Steven Soderbergh din 2001, în care George Clooney juca rolul lui Danny Ocean, iar Brad Pitt era mâna lui dreaptă, Rusty, a avut încasări de 450 de milioane de dolari și fost pe locul cinci în rândul filmelor cu cele mai mari încasări ale anului, ceea ce a dus la restul continuărilor. În 2018 s-a lansat și un spin-off al seriei, „Ocean’s 8: Jaf cu clasă”, cu o distribuție preponderent feminină: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Dakota Fanning, Rihanna, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson și Katie Holmes.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton