Homepage  / Vedete străine

Margot Robbie, prima apariție publică de când este însărcinată. Actrița, în centrul atenției la premiera filmului „My Old Ass”

Margot Robbie, prima apariție publică de când este însărcinată. Actrița, în centrul atenției la premiera filmului „My Old Ass”
16

de Cristina Țapu,

Margot Robbie, în vârstă de 34 de ani, a participat pentru prima dată la un eveniment cinematografic de când a anunțat că este însărcinată și așteaptă venirea pe lume a primului său copil. Frumoasa actriță a strălucit pe covorul roșu, alături de colegii săi de breaslă, într-o rochie mulată care a scos în evidență sarcina înaintată.

Margot Robbie, superbă la premiera filmului „My Old Ass”

Margot Robbie se apropie de finalul sarcinii. „Actrița din Barbie” va deveni în curând mamă pentru prima dată, însă acest lucru nu pare să-i reducă energia, din contră. Recent, zâmbitoare și plină de încredere, a bifat o apariție remarcabilă pe covorul roșu, la premiera unui film.

Mândră de burtica ei de gravidă, Margot a atras toate privirile, purtând o rochie care i-a evidențiat formele noi. În ciuda sarcinii avansate, nu a renunțat la tocuri. La 34 de ani, alături de soțul ei, Tom Ackerley, actrița a fost prezentă la premiera filmului produs de ei, „My Old Ass”.

LA Premiere of „My Old Ass”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

La începutul acestui an, Margot Robbie anunța că intenționează să ia o pauză binemeritată de la actorie, după ce în ultima perioadă a fost implicată în numeroase proiecte de amploare.

„A trecut mai mult de un an de când am pus piciorul pe un platou de filmare din postura de actor. Cred că toată lumea e un pic sătulă să mă vadă momentan. Probabil ar trebui să dispar de pe ecrane pentru o perioadă. Sincer, dacă aș face un nou film prea curând, oamenii ai zice: ‘Ea din nou? Am petrecut o vară întreagă cu ea, ne-a ajuns'”, declara actrița, conform Deadline.

Margot Robbie și Tom Ackerley s-au întâlnit în 2014 și s-au căsătorit în 2016. Împreună, sunt co-producători pentru mai multe proiecte, inclusiv „Dollface” de pe Hulu, prin intermediul companiei lor de producție, LuckyCap Entertainment.

Margot Robbie a devenit celebră datorită rolului său din „The Wolf of Wall Street”

Margot și-a început cariera în televiziunea australiană, obținând primul său rol important în telenovela „Neighbours” în 2008. Interpretarea sa a atras atenția criticilor și a publicului, pregătindu-i terenul pentru o carieră internațională. În 2013, a obținut rolul lui Naomi Lapaglia în filmul „The Wolf of Wall Street”, alături de Leonardo DiCaprio și sub regia lui Martin Scorsese. Performanța sa remarcabilă i-a adus recunoaștere mondială.

Robbie a continuat să-și demonstreze versatilitatea prin roluri diverse și provocatoare. În 2016, a interpretat-o pe Harley Quinn în „Suicide Squad”, un rol care i-a adus un val de popularitate și a consolidat-o ca o forță de necontestat în cinematografie. În 2017, interpretarea sa în „I, Tonya” i-a adus o nominalizare la Premiile Oscar pentru Cea Mai Bună Actriță.

Pe lângă cariera sa de actriță, Margot Robbie s-a implicat activ și în producția de filme. Împreună cu soțul său, Tom Ackerley, a fondat compania de producție LuckyChap Entertainment. Prin intermediul acestei companii, Robbie a produs mai multe filme și seriale de succes, inclusiv „I, Tonya” și „Birds of Prey”.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton