; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Barbie margot robbie

Margot Robbie o va întruchipa pe celebra păpușă Barbie în noul ei film

23 December 2020

Margot Robbie (30 de ani), care o va întruchipa pe celebra păpușă Barbie în noul ei film, aflat în pre-producție, a spus că povestea va fi „cu totul diferită de ceea ce se așteaptă de la ea', scrie dailymail.co.uk. 

 

„Vreau să readuc lucrurile pozitive în lume', a mai spus superba actriță, care a povestit că filmul la care lucrează acum, „Barbie', „nu va fi deloc așa cum se așteaptă fanii'. Margot Robbie joacă rolul principal din această comedie live-action inspirată de păpușa cu plete blonde și talie de viespe celebră pe toată planeta, dar se numără și printre producători, prin compania sa, LuckyChap Entertainment. 

 

Filmul va avea acțiunea plasată în ținutul imaginar Barbieland, de unde eroina, o păpușă, este alungată pentru că nu este perfectă și astfel ajunge să treacă printr-o mulțime de aventuri în lumea reală. Greta Gerwig (regizoarea filmelor „Lady Bird', nominalizat la Oscar la cinci categorii în 2018, și „Fiicele doctorului March', recompensat cu o statuetă anul acesta) și soțul ei, Noah Baumbach (autorul filmului „Poveste despre căsnicie', premiat, de asemenea, cu un Oscar în 2020), au semnat deja contractul pentru scrierea scenariului. 

 

Josey McNamara (unul dintre producătorii filmului și unul dintre fondatorii companiei de producție LuckyChap Entertainment, alături de Margot Robbie și de soțul ei, Tom Ackerley) este convins că cei doi sunt perfecți ca scenariști ai filmului și că au „răsturnat' deja datele scenariului, fiind deja reputați la Hollywood prin faptul că fac întotdeauna lucrurile puțin diferit și își lasă puternic amprenta asupra poveștilor la care lucrează. „Lucrurile făcute altfel reprezintă motto-ul companiei noastre, LuckyChap Entertainment', a mai adăugat acesta, în timp ce Margot Robbie a promis că le va face fanilor o mare surpriză cu acest film. 

 

Într-un interviu pentru Hollywood Reporter despre viitorul film „Barbie', actrița a spus: „Oamenii aud despre un film care o are ca personaj central pe Barbie, știu exact cum arată eroina și spun: «Oh, Margot o joacă pe Barbie, e clar ce fel de film va fi!'. Scopul nostru este însă să le spunem: „Orice ai aștepta, noi îți vom oferi ceva complet diferit, un lucru pe care chiar nu știai că ți-l dorești»'. Margot Robbie vede în acest film „o ocazie excelentă de a aduce o perspectivă pozitivă asupra lumii și de a-i inspira inclusiv pe copiii mai mici'. „După cum a spus Margot, credeți că știți cum va fi filmul, dar Greta și Noah l-au schimbat complet și abia așteptăm să intrăm în acea lume', a adăugat și McNamara. 

 

Păpușa Barbie a fost creată de Ruth Handler după ce a văzut-o pe fetița ei de doi ani, Barbara, jucându-se cu păpuși de hârtie ca și când acestea ar fi fost niște ființe mature. Ruth și soțul ei, Elliot (fondatorul companiei de jucării Mattel), au dezvoltat proiectul și au lansat păpușa Barbie în 1959. Succesul a fost instantaneu și durează până în prezent, păpușile Barbie generând anual vânzări de peste 1 miliard de dolari și devenind un adevărat simbol cultural.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare