Homepage  / Vedete străine

Margot Robbie este însărcinată pentru prima dată. Ea și Tom Ackerley vor deveni părinți

Margot Robbie este însărcinată pentru prima dată. Ea și Tom Ackerley vor deveni părinți
15

de Cristina Țapu,

Margot Robbie a anunțat că așteaptă primul ei copil. Actrița și soțul ei, Tom Ackerley, vor deveni părinți în câteva luni. Cei doi, care s-au căsătorit acum 8 ani, sunt pregătiți pentru această schimbare majoră în viețile lor.

Margot Robbie este însărcinată

În fotografiile publicate duminică, 7 iulie, de DailyMail.com, actrița de 34 de ani și-a etalat burtica de gravidă într-un crop top alb. Vedeta se pregătea să urce pe o barcă, în timpul unei vacanțe la Lacul Como, alături de soțul ei.

Cei doi s-au întâlnit în 2014 și s-au căsătorit în 2016. Împreună, sunt co-producători pentru mai multe proiecte, inclusiv „Dollface” de pe Hulu, prin intermediul companiei lor de producție, LuckyCap Entertainment.

Tom Ackerley, despre căsnicia cu Margot Robbie Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Margot Robbie, născută pe 2 iulie 1990 în Dalby, Queensland, Australia, a devenit rapid una dintre cele mai apreciate și versatile actrițe de la Hollywood. Cu o carieră în continuă ascensiune, Robbie a demonstrat că talentul și dedicarea pot transforma visele în realitate, devenind o figură emblematică în industria filmului.

Margot Robbie, carieră în plină ascensiune

Margot și-a început cariera în televiziunea australiană, obținând primul său rol important în telenovela „Neighbours” în 2008. Interpretarea sa a atras atenția criticilor și a publicului, pregătindu-i terenul pentru o carieră internațională. În 2013, a obținut rolul lui Naomi Lapaglia în filmul „The Wolf of Wall Street”, alături de Leonardo DiCaprio și sub regia lui Martin Scorsese. Performanța sa remarcabilă i-a adus recunoaștere mondială.

Robbie a continuat să-și demonstreze versatilitatea prin roluri diverse și provocatoare. În 2016, a interpretat-o pe Harley Quinn în „Suicide Squad”, un rol care i-a adus un val de popularitate și a consolidat-o ca o forță de necontestat în cinematografie. În 2017, interpretarea sa în „I, Tonya” i-a adus o nominalizare la Premiile Oscar pentru Cea Mai Bună Actriță.

Pe lângă cariera sa de actriță, Margot Robbie s-a implicat activ și în producția de filme. Împreună cu soțul său, Tom Ackerley, a fondat compania de producție LuckyChap Entertainment. Prin intermediul acestei companii, Robbie a produs mai multe filme și seriale de succes, inclusiv „I, Tonya” și „Birds of Prey”.

Tom Ackerley și Margot Robbie, care s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private pe Coasta de Aur din Australia în decembrie 2016, sunt foarte discreți în ceea ce privește viața lor personală, în ciuda faptului că au ieșit împreună la câteva evenimente recente.  

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton