Homepage  / Vedete româneşti

Margareta Pâslaru are un apartament de lux în New York. Cum arată locuința evaluată la peste un milion de dolari

Margareta Pâslaru are un apartament de lux în New York. Cum arată locuința evaluată la peste un milion de dolari
8

de Cristina Țapu,

Margareta Pâslaru deține un apartament amplu într-un cartier renumit din New York. Iată cum arată locuința celebrei artiste, evaluată la 1,2 milioane de dolari!

Cum arată apartamentul de lux pe care Margareta Pâslaru îl deține în New York

În cei 65 de ani de carieră, Margareta Pâslaru a adunat o avere considerabilă, inclusiv un apartament de lux în New York. Acest imobil se situează într-o zonă privilegiată și este în prezent deținut de fiica și soțul acesteia, conform informațiilor de la Spynews.

Margareta Pâslaru a făcut istorie prin cariera sa muzicală și acum mulți se întreabă cum a ajuns să dețină un apartament de lux în New York. Însă puțini știu că artista a locuit în America alături de soțul ei regretat și fiica lor.

apartament margaretaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Margareta a părăsit România în 1983 și s-a stabilit în New York, dar după revoluție s-a întors în țară alături de soțul ei. Încă din acele vremuri, fiica lor, Ana-Maria Sencovici, a rămas în Statele Unite, unde avea un loc de muncă bine plătit în sectorul bancar.

Înainte de a se întoarce în România, Margareta Pâslaru a achiziționat un apartament în Brooklyn, un cartier renumit din New York. Chiar dacă la momentul respectiv valoarea sa nu era foarte mare, în prezent, locuința cu o suprafață de 111 metri pătrați, situată într-o clădire construită în 2007, este evaluată la suma fabuloasă de 1.2 milioane de dolari!

Margareta a optat să îmbine stilul modern cu cel clasic, adăugând mai multe elemente de decor din diverse zone, creând astfel o atmosferă plăcută, în special în living, cum se poate vedea în fotografiile locuinței. Fiica artistei a moștenit acest apartament de la mama sa, așadar imobilul luxos se află astăzi pe numele său și al soțului ei.

Margareta Pâslaru are o carieră impresionantă

Născută la 9 februarie 1943 în București, Margareta și-a dedicat viața muzicii, devenind una dintre cele mai apreciate voci și personalități ale scenei artistice românești.

Talentul său a fost descoperit încă din adolescență, când a început să cânte și să se afirme în diverse concursuri și emisiuni de radio. Însă succesul și recunoașterea internațională au venit odată cu anii ’60 și ’70, perioadă în care Margareta Pâslaru a avut o ascensiune fulminantă.

Una dintre marile sale reușite a fost reprezentarea României la Festivalul de la Cannes în 1964, unde a câștigat Marele Premiu pentru interpretare cu melodia „Înșiră-te mărgărite”. A urmat o serie de colaborări de succes cu mari compozitori și artiști, consolidându-și reputația de artistă cu o voce inconfundabilă și o prezență scenica deosebită.

Sursă foto: Revista Viva – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton