Homepage  / Vedete străine

Margaret Qualley, noi detalii despre viața alături de soțul ei. „Este cel mai frumos sentiment din lume”

Margaret Qualley, noi detalii despre viața alături de soțul ei. „Este cel mai frumos sentiment din lume”
4

de Roxana Mirea,

Margaret Qualley a vorbit despre soțul ei, Jack Antonoff, despre care a spus că este jumătatea ei. Cert este că actrița este îndrăgostită peste cap și îmbrățișează cu dragoste viața de femeie proaspăt căsătorită. Tot ea a spus și de ce nu își dorește copii în momentul de față.

Margaret Qualley, despre viața alături de soțul ei 

Margaret Qualley este îndrăgostită până peste cap de soțul ei, Jack Antonoff! Actrița, în vârstă de 28 de ani, care s-a căsătorit cu muzicianul în vârstă de 39 de ani, în luna august, s-a destăinuit despre alesul inimii ei într-un interviu recent. Într-un interviu pentru Harper’s Bazaar, Qualley l-a numit pe Antonoff „jumătatea ei” și a descris ca fiind „cel mai frumos sentiment din lume” faptul că îl are în viața ei.

Sunt atât de fericită că mi-am găsit jumătatea”, a declarat Qualley pentru publicație. „Și este real. Este uimitor. Este cel mai frumos sentiment din lume. Sunt atât de entuziasmată și atât de liniștită în același timp.” 

Actrița a mai dezvăluit că, la începutul relației lor, i-a trimis lui Antonoff fotografii cu ea într-o rochie de mireasă, atunci când a trebuit să poarte rochia pe podium, la prezentarea de modă a lui Virginie Viard pentru Chanel, din toamna anului 2021.  

Margaret Qualley a continuat să adauge că înainte de a-și crea o casă împreună cu soțul ei, nu a avut niciodată mobilă. „Întotdeauna aveam apartamentele astea micuțe de rahat și mă mutam dintr-un loc în altul cu o saltea pe podea și o lampă de la IKEA”, a declarat ea pentru Harper’s Bazaar. „Nu mi-am făcut niciodată un cămin.” 

Actrița a mai spus că, deși își dorește copii într-o zi, „încă nu a ajuns acolo” și că vrea „să continue să facă filme”.  

Margaret Qualley, noi detalii despre viața alături de soțul ei. „Este cel mai frumos sentiment din lume”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Margaret Qualley a avut o nuntă plină de vedete 

Nunta lui Antonoff și a lui Qualley a avut loc pe insula Long Beach din New Jersey. La eveniment, au participat numeroase vedete, printre care mama lui Qualley, Andie MacDowell, și sora acestuia, Rainey Qualley. Printre alte celebrități care au fost prezente la eveniment se numără Channing Tatum, Zoë Kravitz, Lana Del Rey, Cara Delevingne și Taylor Swift. 

„Păreau să se distreze de minune”, a dezvăluit o sursă pentru People, la vremea respectivă. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton