; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marg Helgenberger a terminat-o cu rolul din „CSI: Crime și investigații”

08 December 2011

Echipa din spatele serialului „CSI: Crime și investigații' s-a despărțit, miercuri seară, de Marg Helgenberger, cea care a anunțat în urmă cu câteva luni să își dorește să plece din distribuție, scrie insidetv.ew.com.

„M-am gândit la momentul ăsta o perioadă lungă de timp', a recunoscut Helgenberger, care a făcut parte din serial încă de la începuturile anilor 2000 și până azi, când a devenit un adevărat fenomen mondial.

Actrița, care a jucat rolul lui Catherine Willows timp de 263 de episoade, le-a mulțumit colegilor pentru timpul petrecut alături de ei într-un mediu plăcut. Discursul ei a fost încheiat în ropote de aplauze din partea oamenilor prezenți pe platourile de filmare.

Helgenberger a primit în dar vesta și insigna purtată de personajul jucat de ea, dar și un tort pe care apăreau mai multe fotografii (comestibile, bineînțeles) ale ei, împreună cu alți colegi de platou, printre care Billy Petersen sau Gary Dourdan.

Ultimul episod în care Marg Helgenberger mai apare în serial va fi difuzat în Statele Unite pe 25 ianuarie. Începând de atunci, Elisabeth Shue o va înlocui pe Marg în „CSI'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare