; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ninja Warrior Romania

Marele premiu al emisiunii „Ninja Warrior România”, de la Pro TV, este în valoare de 100.000 de euro

07 June 2018

O mulțime de români se pregătesc să intre în cea mai impresionantă competiție sportivă TV: „Ninja Warrior România'. Pe lângă titlul pe care-l râvnesc sute de mii de oameni din întreaga lume, românul care va reuși să ducă la bun sfârșit toate traseele va câștiga și un premiu substanțial în valoare de 100.000 de euro.

Forță, echilibru, curaj, viteză și o minte puternică sunt elementele pe care fiecare concurent care intră în luptă trebuie să le aibă pentru a demonstra că merită să plece acasă cu marele trofeu și cecul în valoare de 100.000 de euro. „Ninja Warrior România' testează limitele fizice și psihice ale celor care sunt convinși că niciun obstacol nu poate sta în calea lor, oferind telespectatorilor un adevărat spectacol unde adrenalina și emoția vor oferi o lecție impresionantă despre motivație și depășirea limitelor.

 

Luptă să fii primul campion din România!

Dacă ești gata să demonstrezi unei națiuni că ai o condiție fizică exemplară și că ești pregătit să-ți depășești limitele, dacă vrei să demonstrezi că ești un/o adevărat/ă războinic/ă și ești deschis/ă la noi provocări, înscrie-te acum în cea mai spectaculoasă competiție. Sună la 0743.890.823 sau intră pe ninjawarrior.protv.ro și poți fi chiar tu cel care-și va adjudeca titlul de primul „Ninja Warrior România' și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare