Homepage  / Vedete româneşti

Cine a fost marea iubire a lui Florin Piersic. I-a fost amantă timp de aproape un deceniu: „Era un diavol frumos!”

Cine a fost marea iubire a lui Florin Piersic. I-a fost amantă timp de aproape un deceniu: „Era un diavol frumos!”
16

de Cristina Țapu,

Florin Piersic, unul dintre cei mai renumiți actori ai României, este celebru nu doar pentru talentul său pe scenă și pe ecran, ci și pentru viața sa amoroasă tumultuoasă. În continuare, îți vom dezvălui una dintre poveștile sale de dragoste mai puțin cunoscute, dar extrem de intense. Află cine a fost marea iubire a maestrului și totul despre femeia care i-a fost amantă timp de aproape un deceniu!

Gabriella Vlad Werner, poveste secretă de dragoste cu Florin Piersic

La vârsta de 43 de ani, Florin Piersic și-a întâlnit marea iubire, pe Gabriella Vlad Werner. În acea perioadă, actorul, acum în vârstă de 88 de ani, era deja o personalitate binecunoscută în lumea teatrului și cinematografiei românești, iar Gabriella era cu mai bine de un deceniu mai mică decât el.

Cu toate că exista o atracție puternică între ei, relația lor a fost complicată. Florin Piersic era deja căsătorit cu Ana Szeles în acea perioadă, iar Gabriella Vlad Werner a acceptat să fie amanta, fiind conștientă de provocările și sacrificiile implicate de o astfel de legătură.

florin-piersic-gabriella-werner-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Timp de 9 ani, cei doi au trăit o poveste de dragoste ascunsă, întâlnindu-se în secret și experimentând momente de mare intensitate emoțională departe de privirile lumii. Relația lor a fost caracterizată de o pasiune puternică, dar și de numeroase dificultăți.

După o pasiune de 9 ani, relația dintre Florin Piersic și Gabriella Vlad Werner s-a încheiat în 1983, când Gabriella l-a întâlnit pe Marcel Werner, cel care avea să-i devină soț.În prezent, Gabriella locuiește în Israel și susține că viața sa ar fi arătat complet diferit dacă ar fi continuat relația cu Florin Piersic.

„Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Nu trebuie să crezi în pomii fructiferi, că ei împart fructele tuturor. Era un diavol frumos. Eu aveam 26 de ani, el 43. Astăzi este la fel de chipeş”, a declarat aceasta conform Revistei Viva!

Florin Piersic a avut o viață amoroasă tumultoasă

Prima femeie pentru care Florin Piersic a dezvoltat o pasiune a fost Tatiana Iekel. Artistul a iubit-o cu intensitate, iar cei doi și-au unit destinele în anul 1958, după doi ani de la prima întâlnire.

Rezultatul relației lor este o sursă de bucurie imensă pentru actor, Florin Piersic Jr., care a ales să urmeze calea părinților săi în lumea artistică. Din păcate, căsnicia lor s-a încheiat în anul 1974. Tatiana Iekel a mărturisit că motivul despărțirii a fost faptul că Florin s-a îndrăgostit de toate partenerele sale de pe scenă, conceptul de fidelitate fiindu-i complet străin marelui actor.

CLUJ-NAPOCA – ZILELE CLUJULUI 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 16

Destinul i-a adus-o în calea lui Florin Piersic pe frumoasa actriță de origine maghiară Anna Szeles. Cu aceasta, Florin a fost căsătorit timp de un deceniu, însă nici relația lor nu a fost una lipsită de provocări.

„Noi n-am stat niciodată împreună. Eu eram la Cluj, iar Florin, la București. Am fost nevasta lui Piersic, dar trăiam ca amanții. Făceam naveta ca să ne vedem. Eu jucam la Teatrul Maghiar din Cluj.

Am preferat să rămân pe picioarele mele. Când am decis să divorțez, am făcut-o pentru că n-am vrut să-i mai înghit aventurile”, povestea Anna Szeles.

Pe a treia sa soție, Anna Torok, care a rămas alături de el până în zilele noastre, Florin Piersic a întâlnit-o în avion în 1986. Cu siguranță, a fost un moment orchestrat de destin, deoarece cei doi au călătorit împreună cu avionul de trei ori, ocupând locuri față în față.

Artistul a fost atras de frumusețea Annei, care semăna izbitor cu cea pe care actorul a considerat-o dintotdeauna femeia ideală, actrița Jacqueline Bisset.

Sursă foto: Facebook – Revista Viva – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton