Homepage  / Vedete străine

Cine a fost marea iubire a lui Alain Delon. Actorul s-a despărțit de ea printr-o banală scrisoare și un buchet de trandafiri negri

Cine a fost marea iubire a lui Alain Delon. Actorul s-a despărțit de ea printr-o banală scrisoare și un buchet de trandafiri negri
7

de Cristina Țapu,

Celebrul actor Alain Delon, care a încetat din viață duminică, 18 august 2024, a fost una dintre cele mai carismatice figuri din cinematografia franceză. De-a lungul vieții, numele său a fost legat de cel al femeilor celebre și frumoase, însă doar una i-ar fi cucerit cu adevărat inima. Povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Romy Schneider a rămas pentru totdeauna imprimată în sufletul său, conform propriilor spuse!

Cine a fost Romy Schenider, marea iubire a lui Alain Delon

În 1963, Alain Delon a ales să pună capăt relației cu Romy Schneider, pentru a începe un nou capitol alături de Nathalie, singura femeie cu care s-a căsătorit vreodată și mama primului său fiu recunoscut, Anthony. Modul în care Alain Delon decis să rupă relația a fost făcut public chiar de către actor: printr-o scrisoare pe care i-a lăsat-o în apartamentul acesteia din Paris. Scrisoarea a fost însoțită de un buchet de trandafiri negri.

FANTOME D’AMOUR – FANTASMA D’AMORE (1981)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7 LE COMBAT DANS L’ILE (1961)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 7

În 1982, Romy Schneider s-a stins brusc din viață, iar în acel moment Alain Delon a declarat că ea a fost marea sa iubire. De altfel, actorul a recunoscut că a purtat, ani întregi, o fotografie cu aceasta în portofelul său.

Ei îmi spun că eşti mortă. Mă gândesc la tine, la mine, la noi. Ma Puppelé (Păpuşă) mă uit la tine iar şi iar. Vreau să te devorez cu privirea şi să-ţi spun, încă o dată, că nu ai fost niciodată atât de frumoasă şi de calmă. Odihneşte-te. Sunt aici. Am învăţat puţină germană cu tine. Ich liebe dich. Te iubesc! Te iubesc, ma Puppelé!”, declara actorul (după moartea iubitei sale) despre Romy Schneider, într-o scrisoare făcută publică de către publicația Paris Match.

Alain Delon a murit la 88 de ani

Alain Delon a murit la 88 de ani, iar în ultimele clipe de viață familia i-a fost aproape. Anunțul privind decesul actorului a fost făcut public de către cei trei copii ai starului, în cadrul unei declarații comune oferite pentru o agenție de presă din Franța.

„Alain Fabien, Anouchka și Anthony, împreună cu (câinele său) Loubo, sunt profund întristați să anunțe moartea tatălui lor. El s-a stins din viață în liniște în casa sa din Douchy, înconjurat de cei trei copii ai săi și de familia sa. (…) Familia sa vă roagă să îi respectați intimitatea în această perioadă de doliu extrem de dureroasă”, se arată în comunicatul familiei.

Ultimii ani ai vieții lui Delon au fost marcați de probleme de sănătate, inclusiv un accident vascular cerebral suferit în 2019. De altfel, în trecut, Alain Delon a vorbit despre dorința sa de a fi eutanasiat în cazul în care starea sa de sănătate se va degrata atât de mult încât să-i împovăreze pe cei dragi lui.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton