; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Astăzi este finala „Burlăciţa”

01 September 2011

Mai sunt doar câteva ore până la finalul show-ului cu Bianca Drăgușanu în rol principal. Braşoveanul Adrian are parte de o întâlnire de vis alături de Bianca, în peştera Can Marca din Ibiza. Dacă va reuşi acesta să îi fure inima Biancăi, vom afla diseară, de la 20:20.

A mai rămas o singură ediţie a show-ului „Burlăciţa', iar cei doi finalişti încearcă să profite la maximum de timpul petrecut în compania Biancăi.  O nouă zi însorită pe tărâmuri spaniole îi găseşte pe Bote şi pe cei doi finalişti pregătiţi să pornească la plimbare. Destinaţia, spune Cătălin entuziasmat: turnul piraţilor din  San Miguel –  un loc încărcat de legende, cu o privelişte care îţi taie răsuflarea. Bianca a rămas la hotel, atât ştiu băieţii deocamdată.

„Băieţi, aţi ajuns în finală şi nu a fost deloc uşor, ca şi drumul până aici. Aceasta este cea mai frumoasă panoramă de pe insulă, aşa că propun un toast pentru voi. Felicitări, sunteţi cei mai buni! Indiferent cine va câştiga, important este că aţi ajuns până aici!' a spus designerul.

Burlăciţa se află la o aruncătură de băţ de turnul din San Miguel. Ea coboară agale către tainica peşteră Can Marca, locul în care piraţii îşi ascundeau odinioară comorile prăduite pe mare. Bianca nu pare în apele ei astăzi, pentru că decizia finală nu îi este nici pe departe conturată. Adrian, care tocmai a aflat că o va întâlni pe aleasa inimii sale, se îndreaptă acum într-un suflet către Bianca.

Can Marca reprezintă una dintre principalele atracţii turistice din Ibiza. Aici frumoasa Bianca aşteaptă pe gânduri sosirea lui Adi, de mai bine de un ceas. „Închide ochii şi gândeşte-te la ceva frumos!' îi spune Bianca lui Adrian şi se îndreaptă împreună către un loc extrem de romantic.

După câteva minute în care au stat fără să îşi adreseze niciun cuvânt, cei doi hotărăsc să discute despre ce s-a întâmplat până acum în show şi despre cum văd ei viitorul.

Dacă a reuşit să facă faţă timidul Adrian întrebărilor acide ale frumoasei Burlăciţe, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări diseară, de la 20:20, în finala „Burlăciţa'.

finala-burlacita-1

Picture 1 of 6

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare