; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marcel Pavel şi fiul său vin diseară la „Cu banii jos”

26 September 2012

Marcel Pavel şi fiul său Sasha, atacă în această seară premiul uriaş pus în joc de Dan Negru la „Cu banii jos'. Artistul a acceptat provocarea de a-şi pune cunoştinţele la încercare, mai ales ca suma de la care se pleacă în cel mai nou quiz-show prezentat de Dan Negru este de 100.000 de euro.

Pentru a onora invitaţia lui Negru, Marcel şi Sasha au călătorit până la Istanbul, acolo unde se află decorul în care au loc filmările pentru „Cu banii jos'.  Artistul a venit şi împreună cu soţia sa care le-a ţinut pumnii celor doi din public şi alături de care au plecat la cumpărături şi shopping în Istanbul după terminarea filmărilor.

Tot diseară, telespectatorii vor putea urmări prestaţiile concurenţilor oameni obişnuiţi care speră ca prin cunoştinţele lor variate să plece acasă cu cât mai mulţi bani.  În prima ediţie a super show-ului prezentat de Dan Negru, niciun cuplu de concurenţi nu a reuşit să câştige niciun ban. Dacă vor schimba concurenţii acestei ediţii situaţia, rămâne de văzut miercuri de la 20.30, la Cu Banii jos, numai pe Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare