; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marcel pavel

Marcel Pavel, primele declarații despre starea sa de sănătate

19 June 2020

Artistul Marcel Pavel și o parte din colegii săi de la emisiunea „Te cunosc de undeva' au intervenit telefonic seara trecută în cadrul emisiunii „Sinteza zilei', prezentată de Mihai Gâdea la Antena 3. Pavel a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate, după ce ieri am aflat că a fost infectat cu coronavirus, iar filmările emisiunii produse de Antena 1 au fost sistate.

„Sunt internat de 2 zile. Am avut o dublă pneumonie în urma filmărilor. Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade din cauza luminilor, ecranelor, totul se cumulează și devine extrem de cald. Noi avem o cameră unde stăm toți unde ne relaxăm, mâncăm, acolo sunt 17 grade, deci diferența este de 23 de grade. Acolo eu am făcut șoc termic. În urma acestei duble pneumonii au fost afectate și căile respiratorii. Am avut dureri oculare, amețeli, temperatura o aveam 37,8, oscila, am avut dureri musculare, insomnie, gât uscat, senzația de sete continuă. Sunt la Matei Balș pe mâini foarte bune', a povestit Marcel Pavel. 

Aristul a fost deranjat și de zvonurile apărute în presă:

„M-a deranjat foarte tare că a apărut într-o revistă faptul că am fost luat cu izoleta. Eu am venit cu mașina mea! Eu m-am îmbolnăvit în urma contactării acelei duble pneumonii'.

Mai mult, Marcel a precizat că ține legătura cu colegii lui, care sunt internați tot la Matei Balș: 

„Cu colegii mei am vorbit doar telefonic, pentru că ei sunt internați cu un etaj deasupra mea. Familia mea este perfect sănătoasă'

Mihai Gâdea a precizat că zvonurile din presă în legătură cu Marcel Pavel nu sunt adevărate:

„Nu vreau să ofer multe detalii, dar NU Marcel Pavel este cel care a adus virusul. S-a întâmplat să fie altcumva, de la o altă persoană, care și acela este un caz public'.

Conform spuselor prezentatorului, toate persoanele din producția emisiunii au fost testate pentru a depista cine a fost infectat cu noul virus, „9 dintre ele fiind testate pozitiv'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare