; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marcel pavel

Marcel Pavel îi cere daune de 200.000 de euro lui Cozmin Gușă. Motivul

15 April 2021

Supărat pe acuzațiile aduse de Cozmin Gușă în emisiunea Denisei Rifai de la Kanal D, Marcel Pavel este decis să își găsească dreptatea în instanță.

La Prima TV, la Exclusiv VIP, acesta a spus că este decis să il dea în judecată pe Cozmin Gușă după ce a fost acuzat că s-a prefacut că are COVID și că îmbolnăvirea cu temutul virus era prevăzută în contract.

O să îl dau în judecată și o să plătească bani grei. A spus că aveam în contract prevăzut să mă îmbolnăvesc de COVID și că nu am avut boala. Nu știu de ce a declarat asta. M-a sunat înainte cu 2 zile, i-am trimis și secrețiile de sânge și buletinul testelor pozitive la COVID și seara apare la TV și spune că nu am nimic și că mă prefac, că am primit bani. Eu era să mă pierd definitiv de pe această planetă și iată că acest om, despre care am crezut că îmi e prieten, face declarații în defavoarea mea care au adus un linsaj media asupra mea. Nu are dovezi, dacă vine cu dovezi îi plătesc eu daune. Vreau să îi cer cel puțin 200.000 de euro. Eu nu l-am sunat să îi reproșez ceva, îl dau în judecată. Dacă nu are grijă de ceea ce spune trebuie să răspundă. Este prea alintat de anumite TV și mi se pare că le știe pe toate', i-a spus Marcel Pavel lui Cristi Brancu.

Supărările artistului nu se opresc aici. Marcel Pavel trece prin clipe dificile în familie, după ce soacra lui a decedat în urmă cu o săptămână, iar mama lui a fost supusă unei intervenții chirurgicale.

Mama se află în spital, a suferit ieri o intervenție chirugicală, a trecut cu brio și mulțumim personalului medical. Noi am avut și o mare pierdere în familie, mama soției mele a decedat săptămâna trecută', a marturisit artistul la Exclusiv VIP.

Venit în emisiune cu fiica lui, Yuvenalia, Marcel Pavel a aflat cu surprindere că fetia i-a simțit foarte tare lipsa pe toată perioada internării în spital, infectat cu COVID.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare