Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Marcel Pavel are probleme financiare: „Am ajuns la fundul sacului!”. Suma impresionantă pe care a pierdut-o

Marcel Pavel are probleme financiare: „Am ajuns la fundul sacului!”. Suma impresionantă pe care a pierdut-o

de Redactia Tvmania

Pandemia îi dă bătăi mari de cap lui Marcel Pavel (62 de ani). Artistul are probleme serioase financiare și nu știe cum se va descurca de acum înainte, având în vedere că activitatea sa profesională încă nu poate fi reluată. 

Marcel Pavel trebuie să întrețină  8 persoane și mărturisește că nu știe cum va mai face față, dacă situația actuală nu se va îmbunătăți.Problemele financiare ale artistului au început încă din 2008, când a pierdut   40.000 de euro din cauza unei afeceri păguboase. De atunci, situația nu s-a îmbunătățit. 

 „Am făcut o imprudență prin 2008. Am investit aiurea banii în niște terenuri și de atunci nu-mi mai revin cu banii. Trebuie să întrețin opt persoane și în pandemia asta e foarte greu. Am ajuns la fundul sacului! Dacă eram în altă țară, probabil eram milionar și aveam și avion la scară!”, a declarat Marcel Pavel, la „Xtra Night Show”. 

Marcel Pavel: „Am fost linșat când eram aproape să mor!”

 Marcel Pavel a trecut prin momente de cumpănă și din cauza infectării cu COVID-19. La acea vreme artistul a fost pus la zid de gurile rele care îl acuzau că minte în ceea ce privește starea sa de sănătate, ba chiar spuneau că acesta ar fi primit bani ca să spună că a fost infectat cu noul coronavirus.

Se pare că cel care i-ar fi adus aceste acuze ar fi fost chiar fostul său prieten, Cozmin Gușă, pe care Marcel Pavel intenționează să-l dea în judecată:

„Cozmin Gușă m-a sunat când eram deja în spital. Am stat chiar lângă salonul care a ars mai târziu în incendiul de la Matei Balș. Doctora era fosta mea colegă de bancă. Stătea ore în plus cu mine să mă vegheze la spital. Am fost linșat de media din cauza lui Cozmin Gușă, care m-a pus să cânt atunci într-o intervenție telefonică de la spital. Eu am vrut să încurajez lumea, iar ei au perceput că mă prefac. A fost singurul căruia i-am spus, pentru că mi-era rău și i-am trimis chiar poză când expectoram sânge. Am fost linșat în timp ce eram aproape să mor. Am făcut 70 de anticoagulante, trei antibiotice intravenos. 

Apoi s-a dus în emisiune la Denise Rifai și a zis că încă suntem prieteni, asta după ce a avut tupeul să susțină că aș fi semnat contract ca să mă îmbolnăvesc. O să-l dau în judecată! S-a spus că am luat 100.000 de euro. Am luat virusul de la «Te cunosc de undeva», se pare că de la Ozana Barabancea. DSP-ul a făcut atunci anchetă mare. Culmea, după două săptămâni apare și Esca că are Covid și s-au luat și de ea!”, a mai precizat Marcel Pavel.

 

 
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton