Homepage  / Vedete româneşti

Marcel Pavel ajunge în cabinetul medicul estetician la 64 de ani. Ce intervenție își va face artistul la începutul anului 2024

Marcel Pavel ajunge în cabinetul medicul estetician la 64 de ani. Ce intervenție își va face artistul la începutul anului 2024
10

de Cristina Țapu,

Marcel Pavel are 64 de ani și va ajunge pentru prima dată în cabinetul medicului estetician în luna ianuarie 2024. Iată prin ce intervenție estetică urmează să treacă iubitul artist!

Marcel Pavel ajunge în cabinetul medicului estetician la începutul anului 2024

La vârsta de 64 de ani, Marcel Pavel este admirat de mulți fani pentru condiția fizică pe care o menține de ani de zile. Artistul a recunoscut că a evitat excesele alimentare și a avut grijă să facă exerciții fizice în mod regulat, chiar dacă programul său este unul mereu încărcat. În diverse interviuri, el și-a exprimat opoziția față de intervențiile chirurgicale estetice.

Cu toate acestea, Marcel Pavel a anunțat că va recurge la o operație estetică chiar la începutul anului viitor, în 2024. Nu este una efectuată din considerente estetice, ci presupune aspecte care țin în mod clar de starea de sănătate și calitatea bună a vieții.

marcel-pavel-critica-femeile-care-isi-fac-operatii-estetice-exagerate-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

La recomandarea medicilor oftalmologi, Marcel Pavel urmează să efectueze o blefaroplastie, o procedură chirurgicală care vizează corectarea căderii pleoapelor și presupune îndepărtarea excesului de piele. Prezent în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, artistul a dezvăluit că speră ca această intervenție să aibă succes și să se recupereze rapid, mai ales având în vedere că are programate trei evenimente la începutul lunii ianuarie, unde este invitat.

„Să știți că o să îmi fac o intervenție până la urmă. Eu sunt împotriva (n.r. operațiilor estetice), dar mi-au recomandat medicii dermatologi să fac blefaroplastie. Îmi obturează vederea, altfel nu o făceam, nu sunt de acord. Da. (n.r. îi taie din pleoapa de sus). Și îmi e teamă să nu rămân mirat așa. (…) O să o fac în ianuarie. O să am trei evenimente, dar să văd cum fac”, a declarat Marcel Pavel, în cadrul emisiunii amintite în rândurile de mai sus.

Cum va petrece Marcel Pavel sărbătorile

În cadrul aceleiași emisiuni, Marcel Pavel a împărtășit și planurile sale pentru sărbătorile de iarnă din acest an. De Crăciun, intenționează să petreacă acasă, alături de familie, fără a munci, în timp ce de Revelion va fi pe scenă, spre bucuria celor care îi apreciază muzica.

„Numai de Revelion am evenimente. De Crăciun nu, pe 24, 25, 26 rămân alături de familia mea, să mă destind, să plec puțin din București, să scap de tumultul acesta. În Câmpulung Muscel mergem”, a povestit artistul.

Sursă foto: Instagram Marcel Pavel – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton